27,2, co nejdelsi, nevite kde ji maj a za kolik ? pripadne neco jinyho podobnyho…
27,2, co nejdelsi, nevite kde ji maj a za kolik ? pripadne neco jinyho podobnyho…
Rozhodně jsem na ní koukal v Programu ve vitrínce, minulej tejden.
27,2 se dělá 410 mm. Kupoval jsem ji v 03Probike se slevou cca 2.800,– peněz.
sem myslel 430, ta sleva je pro kazdyho nebo jenom pro ty co tam koupej bike ?
Jj…
Dneska mám rychlé ruce, jj musíš koupit bike…
ja myslel ze nejdelsi je 410… :-/ jinak program 3500… ale nejaky kousky jsou po bazarech na netu tak bych se podival.
bazar se mi nechce, leda ze bych znal majitele, takze zase bude kolo na rejsfejsu…
no a ebola v plzni je jiz nedovazi ?
Plh jich tam myslím furt má dost:-) ale JMT hledal někoho v Praze…
nejdelsi nevim, ale tuhle jsem videla 330mm za 1399,– ..... kdepa to bylo?
Byla taková „Rovná, bez poškození“ ? :-))
jo, myslim ze jo :)
a měla průměr 31,6? a byla černá? jeee… rychle povídej, kde to bylo, taky ji sháním:-)
nene.. prumer 27.2 … stribrna myslim… a uz vim kde to bylo, u tinka, v bazaru
Jednu cernou 31,6 mam doma. Jetou 14 dnu, bez poskozeni, sundanou z noveho kola. I kdyz mi to rvalo srdce, musel jsem ji vymenit za hokejku.
škoda, pozdě… zrovna dneska jsem si ji koupil:-)
Kolik za ní chceš?
Thomson není problém sehnat v Ebole Plzeň, pošlou to i poštou. Prý mají téměř celý sortiment…
A co takhle průměr 26,8 nikdo nemá???
Trošku jsem hledal na netu a z USA vyjde sedlovka Elite i s poštovným cca na 2200. pokud by jste někdo chtěl objednám jich víc, vyšlo by líp poštovný a bylo to ve finále ještě levnější…
fakt? no, ještě uvidím, ale možná bych se připojil s představcem, šlo by to? a možná i se sedlovkou… ale otázka zní kdy to budeš vyřizovat? abych do tý doby sehnal prachy…:-(
blac.horse: trvalo by to cca měsíc Radek Broz: domlouvám se známým aby to poslal jako GIFT s malou hodnotou, tak by mělo něco odpadnout. Ale i se clem a dph mě všechny věci pořád vyšli levněj…
No pokud by sel pridat nejaky jejich predstavec zrejme bych se pridal. Hod sem nebo do mailu odkaz at se muzu mrknout co tam maji.