Rock Shox Tora 318 U-Turn Poploc 2006 nebo Marzocchi MX Comp ETA 105mm, 2006
Rock Shox Tora 318 U-Turn Poploc 2006 nebo Marzocchi MX Comp ETA 105mm, 2006
ajajajajaj
ojojojojoj;
ejejejej mas dat :-)
kdyby byla Maruska 05 tak vyberu ji, takhle Toru :-)
Kdyby byla maruška 05. tak beru duka:-)
to ja taky, „chce“ ale toru :-)
Tak bych vzal toru. Skoro stejný vnitřek jako duke a masivnější než duke.
jak který.Ale jde i o váhu a materiály.Např duke se mi zdá více citlivější-asi ta povrchová úprava vnitřních nohou.Když už tak RECONa-je to skoro za stejný prachy.
Ono taky záleží, jestli jsi testoval pružinovou verzi nebo vzduchovou. Pokud vzduchovou, tak by bylo celkem logické, že bude méně citlivější něž tvůj duke.
porovnávám obě vzduchové.Ono se to těžko vysvětluje a navíc jsem to blbě napsal-ono se to ani tak neprojeví v terénu, tím citlivější jsem myslel, že to jakoby vnitřní novy ve vnějších lépe klouzají.Ale to může mít mnoho příčin. tora má větší průměr vnitřních nohou, těsnění může být více na těsno, může mít menší počáteční vůli v pozdrech, mohou být pouzdry mírně vychýlena, je tam jiný materiál-hlavně povtch vnitřních nohou. To je právě o těch pasivních odporech. Když tak nad tím přemýšlím, tak nemohu vlastně porovnávat-v tomto dost zále kus od kusu.
Na mém duku celkem dost pomohlo promazat prachovky. Možná taky nemusela být ta vidle zajetá.
06 vypadá daleko líp než 05
Mels dat anketu…
Ja bych bral Toru,taky jsem ji chtel,ale nakonec jsem skoncil u Recona:)
jednu toru jsem zkousel a predem jsem ji odsoudil.ovsem to byla chyba:-).jentak na miste v ruce mela paradni chod.lepsi(dle me) chod nez reba(cabbagova:-))
Lepší chod než Vanilla?:-)
velmi podobny.. ale jakmile jsem prijel domu tak jsem si ji zkusil a zase se uklidnil..:-)
toru
Bych vzal
Rebu Re-bu Re-b-u R-e-b-u
Have fun…
Konečně rozumný názor:-)
uz i RS?8-O
tora je oskliva, maruska… no k te mam takovy neutralni postoj, rekneme