Docela se jim to povedlo :-)www.korinekbikes.cz/redsys/cl50.htm
Docela se jim to povedlo :-)www.korinekbikes.cz/redsys/cl50.htm
co je na tom povedenyho? vzdyt na tom neni zadna grafika, jenom samej reklamni napis
Asi zapusobila veta Dresy týmu, které v neskutečné kvalitě šije pro tým firma LAWI z Mladé Boleslavi budou v prodeji…
ted sem zkousela zatepleny dres LAWI s dlouhym rukavem, neco mezi bundou a dresem a ten material je horsi nez hadr na podlahu…nevim, kdo to bude nosit…
Zadna kreativita, jen naplacany napisy.
pekny dresy ma nalini, nejvic se mi libi model s napisem TEAM (nevim jaky ma oznaceni)
prihod odkaz
Předpokládám, že je míněno tohle pcshop.pells.cz/sport/default.asp?cls=SPresentTrees&StrType=3&StrSort=1600I2110YWN
Nalini mají hezký dresy, mě nejvíc zaujal tenhle:pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=4884
a ještě dlouhá varianta: pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=4870
na jaře by se mohl hodit, nejsem příznivce uplých drwesů tak se mi tyhle moc líbí.
Ještě jsem našel tohle s nápisem Team pcshop.pells.cz/sport/default.asp?cls=SPresentTrees&StrSort=0RS091091IIIE54 Ale je to jedno, mně se nelíbí ani jeden …
jj, taky hlasuju pro nalini, jeste se mne moc libi dresy xcr (svorada) ale netusim kdo je pro ne dela
me by zajimalo,kteryho designera napadlo dat na dres takovej peknej napis jako je „TEAM“:-D.je to takovy pekne cesky originalni:-)
Asi podobnyho blba, kterej misto oznaceni zeme dal „Czech Team“;-)
to je bohuzel takova klicka, protoze CR porad nema oficialni anglickej nazev
oficialni jednoslovny nazev…
paskvil „czechia“ sme netahej…
Ja vim. Ted se o tom diky olympiade zase rozjela debata. V pondstate cely svet potrebuje jednoslovny nazev, ale Cechum se nic krome formalniho „the Czech republic“ nezda, takze proste mic mit nebudeme.
Tak dáme Czechland. Jako Deutschland, Poland, Disneyland.
Czecho Czecho!:-D
Ja bych byl pro, i kdyz u nas by asi bylo spravnejsi Czechlands. I ta Czechia by sla, i kdyz to evokuje Vychod, Balkan (Serbia, Latvia, Esatonia), ale my Vychod jsme – za stred Evropy se povazujeme jen my sami. V cestine bych prosazoval Cesko. Sveho casu byl hodne vystizny „Spidlistan“, brzy bude Ceska-lidove-socialne-ekoteroristicky-demokraticka republika:o(
Zapoměl jsi na Grebeníčkovce..
Lidove-demokraticka po vzoru KLDR.
proboha!:-),volic ODS:-))
Spravne:o) Jdu spat, neminim se tu s tebou o tom hadat;-)
me by stacilo „czech“ ÷)
Kdyz tak na ne koukam, oni jsou pekny vsechny :)
me se to libi. Trochu mi to pripomina Siemens-Cannondale. Tak snad to v tom bude Radesovi jezdit! Kanona na to ma vymazlenyho…
Mně se moc líbí pár hadříků od Agu. Akorát se na našem netovém nebi zatím nějak nevyskytují a stránky výrobce jsou 1) holandsky a 2) nemají se moc rády s mým FF. Takže zatím jen slintám nad tištěným katalogem a čekám, až se dovozce trochu probudí …
Když už jsme u těch dresů neznáte někdo nějakou firmu (případně webovou stránku), která navrhne design a potiskne? Stačí mi jenom dlouhý a krátký rukáv. Díky
my jsme si nechali delat u Sykory www.cyklodresy.cz jen pro ukazku nechali jsme delat i sortky a spokojenost
to se jim opravdu povedlo. Ale podle mého názoru je tam ještě dost volných ploch, ještě by se vlezly nějaké nápisy a reklamy, aby na pohřbu cyklisty smuteční hosté měli co číst.
další pěkný dres i s nafukovacím panákem z měkčeného PVC: www.cyklosportchropyne.cz/…/photo1.html
model drsoň? :)
S SPD pantofly :o)
hihihihi :DDD Johoooo!!! ten je dobrej. Za kolik ho prodavaj? Beru hnedka ;o)
jj jako trpaslik do zahradky na odhaneni ciganu dobrej :)
Ja myslim, ze by k nemu skocili pres plot a dali mu preventivne na budku;-)
to je hnus velebnosti.
kde sou ty pekny dresy? vidim jen hruzny reklamni hadry na kolo…
to je na kolo? Já myslel, že pohřebáci fasují nové spodní prádlo :o)