Potřebuji koupit nějakou pumpičku na vidli, rozhoduji se mezi Beto www.koloshop.cz/index.php?… a mezi Giyo www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… . Která je podle vás lepší nebo byste mi doporučili ještě nějakou jinou?
Potřebuji koupit nějakou pumpičku na vidli, rozhoduji se mezi Beto www.koloshop.cz/index.php?… a mezi Giyo www.trinnity.cz/DetailPage.asp?… . Která je podle vás lepší nebo byste mi doporučili ještě nějakou jinou?
musim rict ze je mi jedno,kdyz se tu temata opakuji..:-) ale pumpicky na vidle uz me fakt serouu!:-D
asi proto že nemáš vzduchovou vidli co :)
jo presne proto:-D
Dyt jsou stejny. Vem tu levnejsi. Pokud to budes pouzivat vyhradne na Marcosku,tak bych spis shanel neco s manometrem pro nizsi tlaky. Nizkotlaka vidlice se pak da nafoukat presneji.
Jasný, budu to mít jen na marzošku.. Jáká pumpička je třeba na nižšší tlaky?
tak určitě ne taková co má budík do 300psi :)
Tak jak píše McBlacky. Bohatě stačí do stovky
Pozor!některé M se můžou foukat i přes 200psi.
na marzocchi hlavne vubec nepotrebujes spesl pumpu – staci obycejna na foukani pneumatik s manometrem (teda jde to v pohode i bez manometru:-) vzdyt tam neni tlak ani 4atmosfery. S tema vysokotlakejma pumpickama se to nenafouka moc presne, protoze meris asi v dolni sestine rozsahu takze presnost je opravdu minimalni.
Cau, ja mam na svoju Marusku tuto od Meridy za 550,–.
Tu mam taky a spokojenost
taky tak akorát neni od meridy jinak nachlup stejná
Pozitivní komoru u Marathonky SL 04 foukám pumpičkou od RS Mag 21 ( rozsah 0–60psi ), negativní p. Acor ( 0–300 )