Máte s tím někdo zkušenosti?Je to hrozně hezká kravinka,jen bych nerad vihodil prachy,za ukázku „fyziky v kostce“ resp. v kouli.
Máte s tím někdo zkušenosti?Je to hrozně hezká kravinka,jen bych nerad vihodil prachy,za ukázku „fyziky v kostce“ resp. v kouli.
ehm vyhodil…
safra ja dal prispevek, kde je prispevek Powerball :)
jj dík mě nenapadlo,že se to tu řešilo,ale je to poněkuď neaktuální,tak snad už má někdo další zkušenosti…
Ja jsem si ho koupil, a musim rict ze vyhozene penize to nejsou. Urcite nema cenu kupovat „svitici“ a podobne nesmysly, i zakladni ucel plni. Mam marmeladu misto zapesti, a tahle vecicka, az se naucis serie toceni urcene pro dane partie predlokti a ruzne uchopy prstu presne pusobi pro zesileni vsech svalu predlokti (a nejen tech „mackacich“ z krouzku) vazu a svalovych uponu v celem predlokti az do prstu.
ja sem to mel asi na tri dny puceny. Kdyz se to s tim trochu naucis (sem pravak, takze naucit se to na levou nebylo moc jednoduchy), tak je to peklo :-) Za chvilku mas ruku uplne mrtvou, ale dispejik kde ti ti pocita ty „pohyby“ te nuti znova cvicit a prekonavat to. Jestli se dostavi po nejaky delsi dobe pouzivani nejekej efekt to netusim, ale ruka z toho boli fakt slusne, takze asi jo.
jeste ze nemaj display venusiny kulicky:-)
Jinak co to ma spolecneho s kolem nevim, stejne tak jako jesli nam jede Seznam a posledni dobou mnoho dalsich.....B
to je vseobecna priprava! Teeeda, zrovna ty bys tohle mel vedet! ;-)
jo a dalsi priprava je takova zbijecka, ta te nauci odolavat otresum ve sjezdu, stejne tak hlidni tamagoci – to je zas na koncentraci…
Takaze trenink se zbijeckou si muzete dat u Peta, potrebuje omlatit koupelnu:-) B
namakaný ruce jsou přeci potřeba,teda alespoň při sjezdu,navíc jsem jednou viděl kámoše(nabušenýho)jak v nouzi "roznýtoval"řetěz v ruce,omotal kolem pasu,zavázal na mašličku a hurá do vostré jízdy na Martinských Holách-tam šlapat nejni třeba…
ještě jsem zapoměl,jsem skoušel ten řetěz taky rozlomit,ale bez úspěchu-vím že nýtovač je levnější než Powerball,ale s nýtovačkou jsem zatím nepřišel na žádnou posilovací techniku…
Rozlomit BMX retez jde celkem v pohode. Ale zkus na to retezu pro BMX :-)
Aha. Rozlomit MTB retez …
2Manas-cože?-rozlomit rohlík jde v pohodě,ale zkus rozlomit rohlík-asi tak to chápu…
To je videt, ze jsi jeste nemel co do činění s BMX retezem. www.j-kawasaki.com/…/15chain.jpg
No sakra. Sem se opravoval hnedle a sam … to je hruza :-) Rozlomit MTB retez jde celkem v pohode. Ale zkus na to retezu pro BMX
IMHO treba na DH je predlokti dulezity. Neni to vetsi OT nez vsechny ty bezky atd.
Nebo silnicni kola. Proste treninkova metoda jako kazda jina.
jojo doufam ze se podelite o zkusenostech a nedostanete z toho jenom zanet slach… I ta zbyjecka nemusi byt spatna jako tr. metooda:-)B
Se obavam, ze s PB zkusenosti nemame ani jeden, jelikoz si myslim, ze je to takovy hodne drazsi gumovy kolecko;-) Za chvili vyrazim na boulder, to je zabavnejsi.
Ja s tim zkusenost nahodou mam :) Ale moje lenost je tak silna, ze dokaze prekonat i pokuseni cvicit s gumovym koleckem natoz s nejakou rachotici krehkou masinkou co vyzaduje cvik :)
To musím zkusit! :-)
www.powerball.cz/ at vidis do ceho jdes :-)