viz nadpis. Mam 193 cm tak abych se na to vesel. Cena tak 30000 cely a radsi hotovy, neche se mi neco skladat. Zatim sem nasel S P.2, UMF Hardy(<-lehky,spis DJ) a Norco Sasquatch/Manik (tezky). PS: Drobka se nezbavuju.
viz nadpis. Mam 193 cm tak abych se na to vesel. Cena tak 30000 cely a radsi hotovy, neche se mi neco skladat. Zatim sem nasel S P.2, UMF Hardy(<-lehky,spis DJ) a Norco Sasquatch/Manik (tezky). PS: Drobka se nezbavuju.
Anketa: Takze ktery na FR?
podiv se na muj bajk i to se daporidit za 30 a myslim zeto nei zase tak nejhorsi akorat musis poskladat
Toho Norca bych se nebal.Dobra geometrie. Vahu neres.
Ja se pridam z dotazem Enduro HT taky okolo 30 tis. Je to pro kolegu y prace, ktery se mne ptal na nejake bike a tak sem slibil ze se optam. Neco v tomhle stylu: www.norcobikes.cz/…006/bike.php?…
PS: vim ze ve Velu byl test a taky jsem porhledaval historii i net jen jestli mi neco neuniklo
nikdo nic hmm…
Pridam dalsi tip: pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=9530 Akorat letos tam narvali vsechno od shimana, a dokonce i dualy, takze lonsky vypadal lip… Nebo: www.kona.cz/2k6_kolo.php?… cykloshop.cz/nikita2/karta.php3?ID=4858
kona je hlavni favotit … jen ta vidle … ja nemam s Mar zadne velke zkusenosti budu muset potrapi historii.
GF na toho jsme koukali nevipada vubec zle
Bravo! na Mongoose jsem zapomnel diky
Zato na GF je vidle „super“ ;)
no jo no je to nacelnikova vidle … A co bys navrhoval ty jako reseni zadani? Beru to jako inspiraci pro kolegu at se pak rozmysli jak chce ..
viz. goofy. Nemam pro tohle zadani vylozeneho favorita. Na tom Norcu jsou urcite slabsi ty brzdy… vidle je otazka. Urcite bude tezky se vejit do tehle ceny. Mozna lepsi rovnou neco vymenit nebo si urcit vyssi hranici.
Prave, rikal jsem si, ze pokud na Norcu vymeni brzdy tak se do 30-ti snad vejde a vidli at zkusi a po sezone uvidi, trebas bude stacit.
Asi tak: Kona pekna az na vidli, GF – vidle, brzdy; Mongoose – Deore DC; Norco – brzdy, vidle?
Kamos ma tu Amasu Elite lonsky model. Je to pekny robustni ram a ma to i pekne osazeni, ale chtelo by tam vymenit vidli. Pokud by ste nekde ten lonsky sehnali, tak bych sel do neho. Jinak asi nejlip vychazi to Norco i s pripadnou vymenou vidle a brzd.
Musim souhlasit.
ADD kona jojo moc pekny kola ale sidej vidle, mrazaci, vlastni zkusenost viz. profil
joo pokup clovek nevyplazne aspon pade, tak vidlice soji vetsinou za prd. Jinak diky za tipy, ale mam obavu ze mi ukazujete kola spis na XC nez FR. (-: Od konu by slo www.kona.cz/2k6_kolo.php?… GF www.garyfisher.cz/index.php?…
Jestli to nahodou neukazujou gastonovi ;)
jojo zneuzil jsem ti treath k vlastnimu prospechu, sorry viz muj prvni pripevek v teto diskuzi
OK, muzete pokracovat. Ja beru to Norco (pokud bude na sklade).
dekuji ti Sahibe :O)
Manik je i lonskej, ale to asi nechces.
radsi letosni. Jeste vybrat spravnou velikost… Nemaj je nekde na vyzkouseni?
Se pak pochlub, jakou velikost si vybral. Taky se rozhoduju kerou…