Reklamka, reklamka, reklamka! Ale jinak dobry… asi.
Nee jen sem si rikak ze by se tu nekdo mohl rozumne podelit
A co bys z toho balíčku chtěl ? Mě by třeba zbyly ty kliky…
Mne by se hodily jen ty brzdy vse ostatni mam nove ale ty by bral kazdy:)
přesně :)
me by se hodily ty kliky, brzdy uz mam;) kazeta taky;)
kolik dáš za kliky?
Tak jestli to dojde, kliky můžu pustit.
A kolik bys za ně chtěl?
Trojku – vč.poštovného ?
to zni dobre.
ty me by se zase hodily… :-)
Za 3000,.kč beru ty kola…
A já ty kliky, ale víc jak 2000 už nemám:(
Takže najít někoho, kdo chce ty brzdy za 6300:)
Brzdy bere dodyhody :-))
To by ho brzdy vyšly na 6300,– slušné ne? kdy se domluvíme?
Otázka, jestl ije někdo bude za tuhle cenu chtít:)
nejlevněji je koupíš za 6500,. z né dělenou objímkou…
Tak pokud jo, tak klidně hned:)
zkus poslat maila dodyhodymu já bych ty kola bral na 100%
Posláno
vy dva jste z Prahy se domluvíte a objednáte a obchodním balíkem na dobírku pošlete ty crossridy mě OK? ale opravdu za 3ku:-))
Už jsem mu psal meila… zatim neodpověděl
pokud se ozve pošli mi taky mail určitě se domluvíme:-) prakticky bych ušetřil nejmíñ :-)))
Teď musim jen sehnat kupce na Toru:)
3000,– taky včetně poštovného i když do 150,–kč bych p.zaplatil podmínka dobře zabalit!!!
A tobě jsem už taky psal meila:)
Já tobě taky…
Já už tobě taky:)
me by se hodil saltr…
Tak todle se mi libi… Zacinam o tom dost premejslet.. mel bych kola a brzdy a tata by mel radost z novejch klik :)Najednu stranu je to vyhodny dost akorat nevim kde nato do 31.3. sezenu :))
Řekneš tátovi, že by mohl mít nový kliky za 10t a ještě řetěz navíc ;-)
Hm nevim no co by mi nato povedel… Jako vozkoset to muzu no ale moc nadeji si nedavam :)
slušný…
A nepřijde místo toho v balíku cihlička ?
Kdyby byla zlata, tak proc ne.
Kamarád si to objednal,já taky zvažuju.Ten shop je v poho..
Jojo, ten shop mám nejoblíbenější ze všech:)
Caue no je tu este niekto kto kupuje ten set? zobral by som za rozumnu cenu tie brzdy;)
no, me by zajimal mozna i celej ten zbytek. takze dej vedet kolik by jsi dal za ty brzdy
jo, jinak me to fakt potesilo, protoze jsem prave koupil mech. avidy :-(
no zobral by som ich s tou zlavou co avizuju teda ich cena myslism 8500 – 33percent… kturo sadu chces brat? tus kolesami alebo tu so saltrom?
kdyby nekomu zbyly kliky, tak pisnete!
Cau a kolik by si za ne chtel dat?? Bral bych kola a brzdy…
no pokud se neozve kolega ze slovenska (výše) (jako že asi ne), tak bych bral aspon kliky. vypoctem 4150 (prod cena kolokram) -avizovaných 33% mi vychazi 2780,5. Takze 2 800,–. bych dal. kdyztak se mi ozvi na 603732390, bo ted budu mimo net. dik, cau.
Pokud bude někdo ještě objednávat tak beru na 100% kliky, tak mi kdyžtak dejte vědět na mejla.
Heh, tohle být hukot. Potřebuju vlastně i kazetu a řetěz tak pokud někdo z Prahy a okolí chce brzdy a nebo šaltr tak na mejla :o)
Kdyby náhodou někomu zbyla kazeta a řetěz, tak mi určitě napište:-)
a za nějakou hodně solidní cenu bych vzal i brzdy:)
Tak co vám komu zbylo?
oči pro pláč :-))
Ale ale, copak se ti stalo Péťo?::)
Došly penízky a manželka ne a ne do práce :-))
kdyby někdo chtěl brzdy…!!!napište mail, mně by se hodila přehazka+kliky +řetěz (kazetu klidně taky) díík na ceně se dohodnem po telefénu 728 143 360 (eurotel)
Tak už tu nabídku na kolokrámu nemaj, ještě včera měli a dneska jsem to chtěl objednat – proč vždycky musím být poslední? :))
Spíš si PRVNI na koho nezbylo :o)
Bych to taky tak viděl:) To je hustý, jetště včera ráno mi řikali, že toho maj hodně a že ještě tak 14 dní budou mít:)
Presne tak… uplne stejny… psal sem jim a ujistili me ze urcite budou i z a14 dni…
Já jsem měl takové tušení, že nemám čekat na kupce brzd a rovnou to objednat, časem bych nějakého kupce sehnal, holt chybama se člověk uči :)
A jak jsi čekal na kupce brzd, když jsi semani nenapsal, že ho sháníš, já bych si je od tebe klidně vzal:)
Jednoduše měl jsem kupce ode mně z okolí, ale sháněl prachy a že mi dá dneska vědět. Taky mi vědět dal, ale už bylo pozdě :). Zase taková potvora nejsem, abych to slíbil dvěma lidem a potom druhému napsal, že jsem to jinému.
že jsem to dal jinému
Nebrec. Urcite se jeste najde nekdo, kdo si to bude chtit objednat po tobe :)
Tak zrovna mi to žíly netrhá – mám na čem jezdit, jen jsem si chtěl udělat radost, tak snad až za rok :)