Zdar, v historii som nenasiel (som si myslel, ze je tu vsetko:-), takze mam aktualny dotaz, ci neviete, kde (a ci vobec) ide na nete online hokej Cze:Can? Nejaky stream alebo tak nieco … Teoretisch to malo byt v oftopiku, ale bobek na to … :-)
Zdar, v historii som nenasiel (som si myslel, ze je tu vsetko:-), takze mam aktualny dotaz, ci neviete, kde (a ci vobec) ide na nete online hokej Cze:Can? Nejaky stream alebo tak nieco … Teoretisch to malo byt v oftopiku, ale bobek na to … :-)
asi si spatne hledal chlapce :-)
napr. www.bike-forum.cz/…2/forum.html#…
bohuzel na tom odkazu v prispevku (IE) nas hokej tam asi nedavaj
dik:-) … on-line pisem zasadne spolu:-) a kukam, ze u holandanov hokej davaju:-D
myslim ze Radek Broz ti neco poradi…;)
Nahodou jsem videl zapas s Nemeckem a da se rict, ze se stoupajici hladinou alkoholu ta hra zacina byt trochu zabavna;-) Fotbalu treba ani tohle nepomuze.Taky jsem dneska vchazel do Carefouru behem poslednich 3 minut s Kanadou, tak jsem se pridal do hloucku pred obrazovkou – docela zajimavej pohled, jak vsichni vyckali do posledni vteriny, svesili hlavy a beze slova se rozesli.
Tez tento odkaz vyuzivam tady v Rakousku na sledovani hokeje , protoze rakusaci davaji ty svoje uspesne sporty , ale hekej ne
My zadne moc uspesne nemame, tak davame alespon ten hokej, no;-)
Ale i ten hokej se zacina stavat cim dal mene uspesnym:)
Presne tak jsem to myslel.