Zdar bikeři,
dávám do kupy kolekci triček, co Vy na to? www.gomolka.nane/trika
Čekám na kritiku i pochvalu :o)
Zdar bikeři,
dávám do kupy kolekci triček, co Vy na to? www.gomolka.nane/trika
Čekám na kritiku i pochvalu :o)
oprava: gomolka.name/trika/
Chvalim ti pocin, ale mrzi me, ze tam mas jen jedno logo a spoustu tricek. Ja mam doma navrhy aspon na 50 ruznych trik, nektery (asi 6 uz zrealizovano). Bohuzel na webu je jeste nemam, a ani je tam nebudu davat, aby mi je nekdo neobslehl :)
:o) dělám na tom, chci udělat tak tři, ctyři grafiky … Ty jsi tedy šikovnej :o)
To je ona:)
sorry, šikovná … stydím se a omlouvám …
Jestli se ti to rozjede… tak treba bysme se mohli domluvit :)
Jak to budes tisknout na ty trika? nazehlovat? sito?
ok, jsem rád, že se líbí … dodělám do konce týdne další návrhy a pak dám vědět. Technologie flock, semišový povrch …
Jak je to s zivotnosti flocku? neposkozuje ho prani atd?
mám už něco podobnýho dělaný flockem asi tři roky … flock v pohodě, triko už tolik ne :o)
tak to je super… no, preji hodne stesti pri prodeji, urcite bych taky mela zajem, jestli semi bude libit motiv…
Si moc veris;-)
Nojo, mi kazdej rika jak jsem neprubojna, tak jsem presedlala na novou filozofii…
Fajne vypadaj dobre… Skoda ze neni vic potisku no ale stejne mi tam schovej jedno tmavy s dlouhym rukavem :)
az budou k prodeji dej echo triko s dlouhym rukavem se libi doufam, ze budou i velke velikosti :)
Mi se libi. Kolik jich dostanem? :)
Máš tam někde tričko pánský krátky rukáv ale aby nebyl večkový výstřih?
taky bude … spíš sonduju, jestli by se líbyly a byl zájem … :o)
Mě se líbí i materiál, kolik bys tak za ně chtěl?
jsou to francouský kvalitní trika, cena max 450 za to s dlouhým rukávem …
Za penize! Fuj to nechci.
sorry :o)
Pěkný, líbí se mi…
Tomu nerozumíš…:)
:o)))
i kdyz nemam rad takovy napisy a proklamace, tak to je graficky pekny… akorat mi tam chybi trochu ten bike, kdyz uz se tam pise o mountainbikingu
libi! :)
od grafika potěší :o)
Všichni píšete líbí, to nedokáže napsat někdo něco jiného?:)
.. me se nelibi .. :)
motiv pěknej, ale spojení I LOVE na oblečení je hrozný – chtělo by to něco decentnějšího:-)
Treba srdicko misto tech hor.
a pod to nápis Pá-dlista
misto mountainbiking a je to hotovy. Gomolka to nedokaze dotahnout do konce.....a s takovym trikem bude v koncich zarucene :)
neni zbytecny delat celou serii tricek jen pro sirennu?;)
Neni. Objednavky prijimam na mejl. Za exklusivitu se plati, takze si pripravte sekove knizky :)
dost dobrý:-
to by měl bejt povinnej převlek na srazy v hospodě :-)
Za penize! Fuj to nechci.
:o)))
:D :D :D
se moc nesmej, uz si ho davno mela mit ;o)
Koho? Já myslel, že už ho má?:)
možná proto je tak vysmátá;o)
Jestli to holka nemá od přírody, a nebo kdo ví, čim si zlepšujou život:)
:-)
Dobry, beru dve :)))))))))))))))))))))))))))
nebo rovnou modifikaci loga New Yorku? :-)
ok … bude i to, tak přísahám :o)
Presne tak, I LOVE nesnasim to uz by bylo lepsi I LIKE, A HLAVNE TAM CHYBI TEN BIKE S BIKEREM,
aouhlas
a ted cekam jestli bude i bajk na triku… HT vs. Full :-)
pěkny, pokud dojde k realizaci, tak napiš, určitě bych jedno bral;-)
celkem dobre, ale mas silenou diru mezi t a a v mountainbiking…to by chtelo trosku dotahnout co se tyka typografie :)
je to o fontu … ale beru to :o)
a jak bys ji chtel zmensit, kdyz uz ted to vypada, ze to brisko u „a“ uz skoro zasahuje do „t“? nektery dvojice pismen budou vzdycky vypadat, ze tam je mezera
Nase firma pohotove reaguje na přání zakazniku.
Povinná plocha na PC
To je nechutný :)
Muzes mi prosim poslat celou serii ve velikosti od kojencu az po dospelaky? Rad bych v tom videl celou rodinu
Jasne. Neni problem. Dostanes mnozstevni slevu. Je to univerzalni strih. XXXL je vlastne nocni kosile a doma si to jenom zkratis podle potreby.
znáš to pýcha předchází pád- DH sezona ještě nezačala a ty už si takhle zahráváš :)
Pěkný ! jedno nebo dvě bych vzal :-) Jak bys to viděl na cenu těch s krátkým rukávem? a termín dodání?
díky všem za názor, budu na tom dělat, do konce příštího týdne bych mohl mít kompletní design + web. Ozvu se …čus :o)
Jaké jsou parametry těch trik. Myslím např grámáž. Díky
Text mi pride prilis velkohuby, fakt nejaky decentnejsi by bol, podla mna, lepsi. Ak suhlasim aj s tym, ze ak je to uz o MTB, tak by tam mal asi byt aspon nejaky kus nieco z biku (retaz, cast pily, dezenu…)
Udělej víc návrhů a nahoď anketu.
Libi a hele, kdyz uz jsme u tech tricek, jak to vypada s tema B-F trikama?;-)
nahod z historie prispevek tika b-f :-)
Taky bych to rad vedel,sla jenom jedna varka nebo vic?
Prvni varka se prodaly rychle, divim se ze se neco neudela, treba i dresy,
zajem by byl a neco se na tom vydelat urcite da.
jů to růžový beru :)
to si neber to už mám zamluvený já. :)
máš ho mít :o))
a s vystrihem k pohori :-)) B.
žena chce taky větší výstřih.
Mno, pocin dobry, ale na me je to moc pritepleny. Bez toho cerveneho love by to bylo lepsejsi.
Udelej neco muznejsiho, mozna mensi napis, najsem rad billborardem.
fakt pekny, s tema napisama to chce vymyslet neco jinyho, mozna pridat neco z kola, ale kazdopadne se mi libej a jako darek pro me by spatny nebyli :)
takovy trosku strohy.. ale pekny!
Chce to nejakej originalnejsi text… viz oranzovy: etbikez.com/index.php?clanek=252 ;-)
no ty vypadas..:-D
To nejsem ja.
ach,pardon.
Nahodou ten model je fesak. Mel by ses nekdy podivat do zrcadla a nespolehat se jen na slovni hodnoceni „dneska vypadas skvele milacku“ :)
ja ji verim..:-),ona by nelhala:-D a ty teda spolehas radsi na tohle jo?:-)
Chci černý s dlouhym r. a green lady s krátkym.
jo hafo dobry zvlast ty damsky se povedly!
„hafo“ tohle slovo uz mi od stredni chybelo:-D
jj ja ho slysim denne!:o)))
ještě nějaký další návrhy … nějaké připomínky?! :o)
Bez toho nápisu, že je dotyčný cyklista, potažmo cyklista horský, by se mě to líbilo o hodně víc. :-)
tak to jedno s dlouhým rukávem bych si asi jedno objednal
Na me ta silueta pusobi, jako ze ma ten „biker“ na riditkach kosik a rozvazi mliko;-)
mne se to furt nejak nezda..:-/.ten design se mi vubec nelibi. chtelo by to nejaky prijemnejsi,napaditejsi motivy.
přijde mi že přibil jeden navrh, a nic jinyho se nezmenilo, I love mountainbiking je takovy moc … no, nevim jak bych to …, no proste bych si to asi neoblikl, nemluve o tom I am biker :) to uz vubec ne, ale jinak pekny ;)
Jako pekny jsou ale nechces tam misto toho Ilovemountainbiking napsat Mountain biking is not krajn (nevim jak se pise slovo zlocin :( ) ???????????????
Myslíš crime?
jo to je asi ono, thx :)
nooo, to uz je lepci. I love mtb mi taky moc nevoni
jj jak uz nekdo psal vys..misto love by bylo lepsi like jinak myslim celkem vydareny:)
To už tu bylo eště před revolucí-Skateboarding is not a crime-teda kdo ho vyžebral na zápaďácích:-)
jenze skateboarding castokrat je:-)).vlastne i biking..
Našel jsem Freeriding is not a crime:-)
V Sedmičce pionýrů byla na titul.straně Rolincová s Karlosovo džískou s tim nápisem.
Kdy se pujdou dat nejake trika objednat?
ted ten text na tej krivce do oblouku ma trosku divny rozpaly. ale hlavne je to dost nuda. „font“ + vykrivkovanej kopecek, nebo pandulak na kole…
Vetru se sem s nasim novym designem: etbikez.com/index.php/2006/07/04/et-bikez-tees-06-summer-edition/
Jen počkej, Zající!