Nasel jsem recept, koupil tvaruzky a chystam se je nalozit. Pokud mate nekdo nejaky lepsi recept, nez je tento: www.radyptakaloskutaka.cz/…znam/detail/?… , sem s nim! :-)
Nasel jsem recept, koupil tvaruzky a chystam se je nalozit. Pokud mate nekdo nejaky lepsi recept, nez je tento: www.radyptakaloskutaka.cz/…znam/detail/?… , sem s nim! :-)
hmm, tak to bude opravdu voňavá delikatesa :-)
Ale podle me je to hodne funkcni potravina. No a kdyz se nalozi, tak bude plne funkcni. "-)))
Hlavně aby nežmolkovala…
nezmolkuje ale lepi:)
Aspoň tak…:o)
nakládané tvarůžky=k..da, ne? aspoň to tak smrdí, ale je to výborný,v Brně v žabinách na rosničce, to pod tím názvem maj jídelníčku :-))) a myslím, že dokonce smradlavá :-D
sakra, tak sem to zas nemyslel, ale rigól je to pěknej.
na Šelepce se to zas jmenuje „Unda pani Ofelie“,prej K tam napsat nemohli:)
Tak to je mazec ;-)
A co teprve ve sklince od dětské výživy, zalité černým pivem. Po týdnu když se to otevře, tak to prvně pšoukne a pak samo od sebezačne vyjíždět ven. Opravdu ďábelské. Mňam. Doporučuji konzumovat na čerstvém povětří.
Nalozene v pive nemaji chybu, ale ten smrad je X krat vetrsi, nez u tvaruzku ve verzi classic. Delal jsem uz nekolikrat.
Ted je je chci zkusit nalozit do oleje s cibuli, slaninou a nejakym brutus korenim, at to ma riz.
A nevypadá to takhle? :-)
Ale mám pocit, že jsou nějak divní, na práci s tvarůžky si berou rukavice …
Recept nevypadá špatně, akorát se mi zdá, že těch přísad je tam tolik, že to „chuť“ tvarůžek poněkud přehluší. Specialista na nakládání tvarůžek je můj kámoš – recept bohužel neprozradí tak alespoň základ. Pokud vím, tak tvarůžky zalije pivem a dá tam různé přísady (koření). Výsledkem je hmota podobná medu a s různými chutěmi – ostré s paprikou, klasické atd. Maže se to na čerstvý chleba s máslem a je to ŽRÁDLO!!!!!! Čas od času kolega udělá větší várku, sednem s partou do hospody a žerem a žerem a žerem (a všichni nám závidí, personál ale dostane svůj díl, aby nás příště nevyhodili).
Kurec, začaly se mi sbíhat sliny. Naštěstí mám ve špajzu pěkně odleželý Romadůr, tak du na to. Tiše mi záviďte.
Nebyl to Romadůr ale Baladůr a byl boží!
Právě jsem se zbudil po včerejších a dnešních ostatkách. Ten nálev od okurek byl taky dobrej.....:-(
Tak?
Prave jsem je nalozil. Vypada to hodne dobre. Uz se nemuzu dockat na vysledek!
do sklenice narovnat na střídačku tvarůžky a stejně tlusté plátky cibule, prosipat směsí bílého a zeleného pepře-jen tak decentně -a zalít pivem. dát na týden do komůrky a pak je to to pravy vořechovy. mňam
Jeste jsem mezi to dal Vysocinu a zalil olejem.
tak už sou ve sklenici. teď jen tejden čekat.