Má někdo zkušenost s ramem MXM-mtb,jízdní projev,geomertie a hlavně pevnost rámu,mám v.180a 95kg tak potřebuji něco co se mi hned nerozpadne.A co pevnost SPYDERA?Dík za poznatky.
Má někdo zkušenost s ramem MXM-mtb,jízdní projev,geomertie a hlavně pevnost rámu,mám v.180a 95kg tak potřebuji něco co se mi hned nerozpadne.A co pevnost SPYDERA?Dík za poznatky.
Je to relativne kratky ram, zivejsi, kratka zadni stavba. C ose tyce pevnosti, tezko rict, lamat jsem ho nezkousel.
Mrkni na www.4EVER.cz ty maj dost pevný rámi mi přijde, jsou mohutný, a podle mě se taky jen tak nezlomí. Jsou taky trochu kratší.
no záleží na co to máš. Pevnej je dost, taky tuhej, a taky tvrdej. Jinak mám 19" a 180 cm, a je to kapek živější, ale zase ne divoký,jezdí se na tom dost dobře. Akorát je to tvrdý a těžší no
Dík za poznatky.Neviš přibližně váhu celého kola?Psal jsem na bikesport do liberce kde mají zajimavé ceny kol na rámech mxm a ti mi tvrdí že potřebuji na mou výšku 180 velikost 21 což se mi moc nezdá,takže zatim sonduju rozumy.
No já mám už model 2006, který ještě není v prodeji a je naprosto fantastickej. Váha sice do 2 kil, ale já gramy nehoním. Dobře ovladatelný, kratší geometrie, velikost sloping 48. Měřím 178, váha 85 kg. Měl jsem strach, že mi budou véčka roztahovat zadní stavbu, ale není tomu tak. Naprostá spokojenost.
Kdysi jsem o nem taky uvazoval, vypadal docela pevne a podobne jako ramy Cube. Nakonec jsem vzal ale Cube, protoze byl hezci :)
Jsou ty rámy Cube někde k vidění? Hoď sem na ně link. Díky.
bike-forum.cz/forum/fotky/ostatni.html?detail=1485 !!!! (jinak cubebikes.de)
Ja si myslim, ze uplne v poho, stavel jsem na tom zakaznikovi kolo a jen si chrochta spokojenosti. Do zadni stavby narves i tlustej plast, jde tam v poho 2.5, geometrie mi taky sedela, rychly, velmi dobre ovladatelny koleso. Jinak jsem mu tam daval 145mm vidli a pohoda. Ja bych ti ho jedine doporucoval. Jen ta hmotnost neni nejnizsi
Nevíš nahodou váhu celého kola,popřípadě geometrii?kontaktoval jsem velo bartoníček ale zatim bez uspěchu.
je v pohom jen trochu tezkej. Po pul roce jsem si a nej zvykla
Joj, člověk si zvykne na všechno:)