• mechanik  

No konečně pořádný kolo :-)))

0 0
    • JMT  

super, ted uz si fakt muzu poridit deti, kdyz vidim ze budou mit na cem jezdit :-)

0 0
      • Pá-dlista1  

Tak tohle me nikdy nebrzdilo :) renatavalkova­.com/wp-content/obraz­ky/Norco_Mace­.jpg

0 0
        • HonzaV  

To ji nechas jezdit bez chranicu?

0 0
        • Radek Broz  

Podle Vela (a mozna maji vyjimecne pravdu;-) ) je ale prave zen typ „RB“ mnohem vhodnejsi nez Norco s retezem a postrnima koleckama.

0 0
        • Manas  

Na tom sem udelal heelclicker ale byl jsem okriknut ze to rozbiju (a meli malem pravdu).

0 0
      • hanz  

klasika..vyvíjej píčoviny pro děcka ale aby vymysleli pořádnou patku, použily normální šrouby atp to je pro bartoše vedlejší Jak člověk jezdí a kouká kolem tak zjištuje že rb vlasně nic extra nenabízí. V jejich cenách se dle mě dá koupit odost lepší kolo.

0 0
        • Radek Broz  

Co bys vyvinul jinak na patce?

0 0
          • Jogador  

Už se to tu řešilo,podívej do vyhledávání:) Nějak se tu kritizovala, ale nevim jestli se ráda láme, nebo naopak neláme a láme se rám, už nevim:)

0 0
            • Radek Broz  

No, resilo se tu, ze se ohyba. Ja ji treba za 2 sezony (a jezdim fakt hodne a navic jako prase;-) ) ohnul jednou. Nejak ale nechapu, oc by se s tim jako melo delat. Udelat to tak, aby se to ohnout nemohlo a odnesl to ram? Nebo v cem je to jako na RB horsi nez na jinejch kolech? Patku ohnes podle me na jakymkoliv kole. Nechci nijak br anit RB, ale jen by me zajimalo, co si Hanz predstavuje pod tim, ze by se to melo predelat.

0 0
              • Jogador  

Já RB nevozim, a patky nelámu, ale o tom si popovídej s Enjoyem, ten na to tema taky něco povznesl…

0 0
                • zac  

kdyby jenom Enjoy, taky jsem ji ohybal casto, pokazdy to narovnali u Kraba cestou zpatky z Tocny ale pokazdy rikali ze nerucej ze uz rupne… Opravdu se ohybala casto…

0 0
              • enjoy  

ja klidne i budu RB branit:-),taky jsem nemel rok problem s patkou,kdyz ale prisla zima a ja se zacal nejak castejc kacet v nulovy rychlosti k zemi,tak mi prislo ze jsem ji ohnul uplne pokazdy:-).teda..,ona uz pak vic asi moc nesla:-).ale to je jeste dobry,horsi jsou ty 2 sroubky,to je fakt.. no:-),rekneme velmi hloupe.

0 0
                • Radek Broz  

NO, musim rict, ze ty srouby jsem vysroubovaval taky pomerne tezko – jsou takovy nejaky moc mekky, hned se ozvejkaly.

0 0
                  • hanz  

jj klasika…paprstka je dokonce s patkou vytrhl ven takže měl ohlou patku, rám bez závitů ale přehazka byla nepoškozená :-))))

0 0
                  • enjoy  

presne.ja na to ted radsi nesaham a jenom si rikam,jestli ty srouby jeste pujdou nekdy vyndat.

0 0
          • hanz  

třeba to aby se neohla když kolo položím na louce…letos jsem ozlikvidoval asi 6 patek…bohužel se všechny ohli v místě kde patkou prochází šrouby na přichycení k rámu…když jsem si bláhově pořídil rovnač patek že už nehodlám dávat na každám poháru 300kč za patku od Petra(to když máš štěstí a přijdeš v pátek když je ještě má) tak jsem zjistil že patka narovnáná je stejně v tomhle místě tak vyměklá že stačí fouknout a je zase na hovno…abych řekl pravdu neznám ve svém okolí nikoho kdo jezdí rb a nemá problem s patkama…hromadně to tu lidi zyčli řešit domorobo patkama který drží aj pod pevnou osou a vypadá to napohodu. Chápu co má patka za funkci ale když nemusí se ohnout už při škaredým pohledu.

0 0
            • hanz  

ohly atp…pardon

0 0
            • bajaja  

a říkal si to nebo psal bartošovi?

0 0
              • hanz  

no přímo mu ne ale standartní rb odpověd je že to chrání přehazku…ale až moc. Nejaké věci jsem řešil s Petrem Heiníkem ale v určitých věcech mezi řádky řekl že bartoš to prostě bude dělat takle a basta.

0 0
            • charvosh  

Sem mel RBcko 4 roky a patku jsem ohnul teda jednou a to este svoji blbosti… Ale ty srouby co ji drzej jsou hrozny, to je fakt… A domorobo patky, aby vydrzely, ale ohnulo se vsechno kolem, no nevim…

0 0
              • hanz  

domorobo neznamená půl kila oceli…nesmíš mít v hlavě vymetýno a uděláš patku která bude fungovat opravdu jako patka a ne jako přidržovátko.

0 0
        • rhuman  

s patkou naprosto souhlasim

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.