Už se mi několikrát stalo, že jsem opustil nějaký theatr a najednou jsem byl přihlášen jako host a ne jako jogador, a nemohl jsem zakládat ani odpovídat a vlastně jsem byl uplně okleštěn:) Ale stává se mi to až u nového b-f, a asi tak jednou denně.
Už se mi několikrát stalo, že jsem opustil nějaký theatr a najednou jsem byl přihlášen jako host a ne jako jogador, a nemohl jsem zakládat ani odpovídat a vlastně jsem byl uplně okleštěn:) Ale stává se mi to až u nového b-f, a asi tak jednou denně.
theatr je jako divadlo nebo co??
jo, cely to tady je jen velky divadlo :-)
se nediv máš limitovaný členství. si zaplat plnou verzi a bude po problémech a navíc můžeš jako bonus filtrovat Pá-dlistu :)
ty jo kde se to da koupit!!!!je i nejaky demo na vyzkouseni? :)
admin ti může zaslat třídení trial verzi:-)
no jo ale se zaplym filtrem by zmizely 3/4 prispevku :)
uz e to nekdo rikal ze se mu to stava nevim cim to je me se to jeste nestalo.
teoreticky zmenit se z reg uzivatele na hosta by melo byt jenom po vyprseni session (180min) nebo kdyz si zobrazis uvodni stranku.
Taky se mi dřív stávávalo-řešil jsem to zde www.bike-forum.cz/…3/forum.html#… Ale už se mi to neděje, asi jsem tenkrát fakt překráčel těch 180min.Mě už to nedělá.Prostě moc pracuješ a málo čteš :o)
Stalo se mi to taky.Myslim ze to nastane po vyprseni 180min od prihlaseni,nehlede na to zda vyvyjim nejakou aktivitu nebo ne.
prave se mi to stalo…asi po 5 min na B-F