Je to takovej německej katalog kol, ale sou tam fakt vostrý věci, který ste určitě eště neviděli (hlavně paralelogramový vidlice vedou). Dneska sem náhodou potkal PeBe, kterej mě náhodou přived na obchod zahraničního tisku, kde sem zakoupil ;-)
Je to takovej německej katalog kol, ale sou tam fakt vostrý věci, který ste určitě eště neviděli (hlavně paralelogramový vidlice vedou). Dneska sem náhodou potkal PeBe, kterej mě náhodou přived na obchod zahraničního tisku, kde sem zakoupil ;-)
2 ADMIN : ANO nefunguje ?
se nediv kdyz je to otazka…;
:D haluz :D
Já sem asi trochu vedle :-o
třeba mi to admin přehodí a do otázky dá nadpis. Tímto ho o to prosím ;-)
nemám, ale viděl jsem ho taky za 377,–Kč, hlavně mě chytly komponenty německýho BRUNN , ty jejich náboje..to je skvost..cena bohužel ne :-((, vyjdou jako Chris King…
letosni sem nevidel,ale ten lonskej a starsi byly uzasny… Cech ale muze slintat jak chce :-( 90% tech veci u nas nesezenes.
jojo, už ho pár týdnů mám, je to docela pěkný čtení před spaním:-)
Malá ochutnávka: rocketbikes.de/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=17&Itemid=37 schmolke-titan.de/titan/data/mtb/mtb-L/1tethys.jpg zonelight.de/
Hodně pěkný bajky zonenschein.de/pages/mainframe.html
www.viner.de/ trenga.de/ www.steinbach-bike.com/ santana-tandem.com/en/home/index.htm www.roseversand.de/rose_main.cfm?… www.steppenwolf-bikes.de/…lf/index.php?… ccm-sport.de/quantec/ pedalpower.de/Lastenrad_Web/index.html www.maxx.de/…in_bikes.htm ideal-bikes.de/ www.hot-chili.biz/…mplettbikes/ haibike.de/index.php?id=36&fahrrad_id=178 www.custtec.de/web/index.html www.cucuma.com/ www.bbf-direkt.de/…ardtail.html bike-man.de/ bergwerk-cycles.de/2004/common/index.php?page=product www.bergamont.de/…kes/hardtail www.parafork.de/ www.german-a.de/ xtensionbikes.de/ xpedo.com/pedals/mx.htm