Helllou přátelé be(a)jků. Ráda bych vznesla dotaz a očekávala seriozní odpověď :-)))). Ráda bych s partou z rachoty vyrazila v létě na koleso do Madarska, tak hledám, sháním, lobuju různá infa, typy a tak. díkes.
Helllou přátelé be(a)jků. Ráda bych vznesla dotaz a očekávala seriozní odpověď :-)))). Ráda bych s partou z rachoty vyrazila v létě na koleso do Madarska, tak hledám, sháním, lobuju různá infa, typy a tak. díkes.
takze chces jezdit furt rovne a ne do kopce ani z kopce?
za to nemůžu,že pracuju s lemplama co jsou líný šlapat.
my sme mali v Madarsku trikrat vikendove MTBO a kopce to boli celkom vyzivne. Raz pri Soproni, potom kdesi 70km juzne od Komarna a nakoniec v Budapesti.
Vsude rovina, fouka tam silnej vitr, maj dobry lazne a mluvi naprosto nesrozumitelnou hatmatilkou. Tak to je asi vsechno co si z navstevy teto zeme pamatuji.
Do Madarska jedine kvuli jidlu – mam rad ostre
jo jo jejich uzeniny a hlavne palenka Vilmots – jeden z nejlepsich chlastu co znam:)
Souhlas!
hmmmm to vypadá zajímavě,asi nechám koleso doma na hřebíčku .-)
prinejmensim pro inspiraci koukni semhle www.adventura.cz/…y/zajezd.asp?… (silne o tom letos uvazuju) nebo tam mas i jiny cyklozajezdy timto smerem
:D tak to uz rovno na slovensko:)
Inak najde sa tam aj nejaky kopec. Tuna na severe, blizko hranice SK. Pocull som, ze na madarske pomery je tam celkom slusna bikovacka.
Maďarsko je super. Byl jsem tam několikrát, ale na kole jen asi dvakrát. Severní Maďarsko u Egeru a Miskolce, pohoří Bükk je moc pěkný, velký kopce a krásný a rozsáhlý lesy. Žádná placka a rovina jak tady někdo psal. Mezitím jsou cesty, kde jedeš třeba 20km a nepotkáš ani člověka. Dále vrchovina Cserhát a krajina u Mátry, samý lesy a klid. Je tam vynikající jídlo a pití, spousta termálů, kde se zrelaxuje unavené tělo, k tomu ještě velmi příznivé ceny.
no supr hned mám v práci co dělat, pročítat infa na odkazech.....zatím díkes, těšim se na další .-)))))
Ahoj, Byvam na hranici Slovensko-madarsko pri dunaji. Ak chces aj kopce tak ti mozem odporucat Visegrád (pochádza zo slavskevo nazvu Vyse-hrad). Je to celkom blizko pozri si na mape, na severe madarska pod slovenským mestom Štúrovo, tam kde sa dunaj odboci smerom na juh. Fakt krasna priroda aj celkom dobre kopce, no jedlo a Vilmoskörte uz ani nehovoriac. Je tam aj letná bobova draha. Inac jazyk ovladam, ale keby som neovladal tak je to fakt zaujimave pocut:)
Pohoří Buk na východ od Mátry,pěkný ježdění.Mapu 1:40000 koupíš v jejich Tescu.Každé odpoledne termály (jsou ve většině měst a vesnic).Byl jsem tam v půlce září,spal v penzionu,sehnaném přes net.Problém je domluva – málokdo mluví jinak než tou jejich,to je problém i komunikace ohledně toho noclehu.Mají nabídky,ale z deseti se Ti ozve jeden,ostatní neklapnou jinak než maďarsky.
tohle téma zní zajímavě, rád bych Magyarsko také někdá prozkoumal, jen vyšetřit ten čas .-)))))
Není to zrovna „bikovej nářez“, ale hezký poježdění to je. Nejvyšší, co lze vyjet, je přejezd z Galyateto na Kekes ( viz fotky ). Pokud chceš, tak ve veřejném album.olympus pod uživatelem krpata jsou moje fotky ze zájezdu s Adventurou.
Oživuju trošku toto téma.. nemá někdo aktuální info či zážitky? V leté se na pár dnů chystáme na bike do Maďar. Zajímalo by mě, jestli nemáte kontakty na nějaký kempy nebo tak něco?
jediný, co vim z jednoho cestopisu je, že slovo kemp (camp) v maďarsku skoro nikdo nezná. tak bacha na to:)
Ticho! Všechny vás zabiju!