Vidíte na něm nějaké slabiny?Samozřejmě kromě toho, že to není FS.Asi do něho za tu cenu půjdu. kola.emsekobike.cz/?content=itemDesc&idItem=2682
Vidíte na něm nějaké slabiny?Samozřejmě kromě toho, že to není FS.Asi do něho za tu cenu půjdu. kola.emsekobike.cz/?content=itemDesc&idItem=2682
To na mě fakt tak prdíte?Hlavně ,že CZECHTEK má 1300 příspěvků :-)
na czechtek nam nesahej, to je UNIkat :-)
Za tu cenu skoro stejně dobrý jako můj Kellys raptor, kup ho
Libi se mi, proc ne?
Tohle kolo jsem viděl na živo a ten rám se zdál dost dobře řešnej zejména u zadní stavby (zadní vidle je slploštěná na výšku -jakoby do stran- asi kvůli tuhosti zadní stavby, ale zdálo se to jako dobrý kolo za dobrý prachy…
tak ted uz je zase modni tuzsi zadni stavba?:-).to jsou veci..:-)
To víš, módní trendy se mění dost chaoticky :-)
ne kotouce :-( bez nich bych kolo nekoupil. pokavad Ti ale tento fakt nevadi, kolo vypada na dobrou volbu.
Ale ráfky, i rám i vidle je dělaná i na kotouče, tak neni problem kdykoliv dokoupit…
superiory se mi libi, na b-f hlavne jecnak-uv a obecne hlavne ty z cerne serie, ovsem tento cerveny taky :)
Na jednu stranu podle mne skvělé value for money, na druhou stranu Superiorů u nás jezdí docela dost. 40 litrů není zas tak málo, pro sebe bych za ty peníze hledal něco (alespoň u nás) míň rzšířeného … www.agilesport.cz/index.php?…
No pokud vim, tak agilesport to zabalil, takže nishiki asi neklapne. K tématu: tenhle Supík má 2 slabiny a to ložiska v klikách FSA a zadruhý Nisene 06, ale to už je subjektivní pocit.
Na stránkách mají zmínku (z listopadu) o stěhování prodejny, tak to třeba je jenom dočasné …
Nesmíš všemu věřit. Nebyli na žádný výstavě pro 06 a nikdo s nima nemá smlouvu. Btw: Stěhujou se už půl roku.
Škoda.
Ahoj,když jste u těch prodejců,máte nějaké zkušenosti s tím emsekobike?Mají zajímavé ceny. Dík ,Big Ben
Ale jo. Podle mě to není špatny kup.Navíc česká značka pokud je člověk trošku patriot.
Jen popřemejšlej o těch kolech, crossride mavic, jsou to dovrý kola, polchý dráty, ale jen pro určitou váhovou hranici…
neřekl bych že ty cridy vydrží mín než cenově srovnatelný výrobky konkurentů…