• lOlA

zdravim.chci si koupit cyklobundu ted na jaro na tak cca 13–20C° aby neprofoukla a co nejmin promokla.jde hlavne o ten vitr – kdyz fouka studenej vitr navecer tak to neni moc prijemny.nechi ale takovy ty sustakovy bundy.aby to bylo takova ta elasticka latka(nevim jak se to jmenuje).vybiram z techto…ja se priklanim k te Pearl Izumi.naklikejte do ankety…diky

1. Biemme Nozar – www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    2. Sensor Cyclone www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    3. Pearl Izumi www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…
    4. De Marchi Countour www.velohanak.cz/…_detail.aspx?…

Anketa: kterou bundu byste poradili?

5x
    19%
    12x
    46%
    0 0
    • rock  

Mírně zateplená / středně zateplená / lehká / lehce zateplená … se mi zdá, že jsi pokryl docela slušný teplotní rozsah; nejsem si jistý, jestli si Pearl Izumi se Sensorem konkurují v předpokládaném využití. Na tyhle teploty bych se díval po něčem lehkém, na nižšší a nejnižší teploty mám středně zateplenou zimní bundu …

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • lOlA  

a tak jakou by jsi doporucoval?ja jsem se kouknul blbe na toho sensora nemaj L.ale to neva.se mi zamlouva docela ta Biemme mirne zateplena by mohla byt docela dobra…porad pls nejakou…vybiram taky z nich pac jsou ve slevach-nemam bohuzel tri tisice na bundu:((((

0 0
        • rock  

Mám na to podobný názor jako Daf o kousek níž, zateplenou bundu na tyto teploty už nee. Asi bych si vyzkoušel tu Pearl Izumi. Podle jejich stránek má použitý materiál gramáž jenom 99g/m2, pokud by mi seděla tak proč ne …

0 0
          • lOlA  

jj ok zkusim tu izumi.jeste jsem tm nasel od GT ale ta izumi bude asi lepsi…

0 0
            • Daf  

Mam ale pocit ze ten material je takovej sice vic prodysnej ale sustak :) Coz neni az zas takovej problem pokud bunda perfektne padne a nikde neplanda. Ale stejne je podle me do techto teplot nejlepsi reseni lehka vesta s odvetranymi zady.

0 0
        • Volf  

Vem Senzora. Jo a velikost si raději vyzkoušej, protože je většinou o něco větší. / majitel je velkej chlap /.

0 0
    • lOlA  

hm tak koukam ze jsem se spatne kouknul a u toho Sensora uz nema L.takze co by jste radili z ostatnich?diky

0 0
    • Daf  

Spis nez po bunde bych vybiral ze zateplenejch dresu s protivetrnou upravou. A nebo si poridil vestu. V bunde se kolem 15C uvaris :)

0 0
    • MARIN  

Do teplot 13–20°C uz pouzivam neprofuk vestu a jen zateplene navleky na ruce. V bunde bych se upek :)

0 0
    • Lister  

Stějně jako ostatní pochybuju že seženež ideální budnu pro takový rozsah. Pro teploty kolem 18 je fakt lepší dres + návleky a vesta, ale 13 už je zase celke kosa a na tuhle teplotu bych bral tu Biemme – pokud je to 100% WS tak za tu cenu není co řešit, sám vozím do těhdle teoplot WS bundu a můžu to jen doporučit.

0 0
      • Lister  

PS: teď jsem si všiml, že píšou mírně zateplená, chtělo by to specifikovat co tím přesně myslí, pokud by to byl 3vrstvý WS tak by ti v tom asi bylo wedro, ta moje je jen vnější látka a zavnitř nalaminovaný WS.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.