Videli jste ho uz nekde v bike shopu nebo trafice??? myslim, ze mel vyjit nekdy z kraje tyden, ale nikde sem ho teda jeste nepotkal.
Videli jste ho uz nekde v bike shopu nebo trafice??? myslim, ze mel vyjit nekdy z kraje tyden, ale nikde sem ho teda jeste nepotkal.
Dneska jsem ho koupil u Štěrby.
www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…
lepsi ty prachy propit
uz zase?:-/
Dneska jsem ho koupil u Velofiala, nahlídnul jsem dovnitř a nic moc minulí rok to bylo lepší např.vidlice jsou tu 2 stránky a to je všechno, tlumiče opět 1 stránka :-(, ale v brzdách se polepšili, čekal jsem to lepší.
Takze jeste horsi nez loni? :o
A cos cekal?
Ze 06 uz nebude :)
dostal jsem ho jiz vcera postou, jen jsem ho zbezne prohledl, ale loni to bylo lepsi. Co se tyce kol, tak jeste slusny, ale v komponentech nic moc, treba MTB kliky maj snad od dvou vyrobcu – nikde nic treba od FSA, race face, truvativ…jedny od Gebhart a pak nejaky Juju a tim to konci..
Mohu potvrdit, přišel mi poštou nestojí, za nic ani si ho nekupujte, raději to propijte.
Neviděl sem ho,ale horší než loni být nemůže ne?
Loni ale měli cannondalisti na titulu Propheta ! :-)
Taky to byl taky jeden z nejlepsich casopisu vsech dob. :) Jentak mimochodem, asi by jste tu takhle nemeli kritizovat vytvor Vela, vite co se stalo s tou druhou diskuzi, kde Velo taky kritizovali. :)
Bububu dělá cannondalista:-)))
:-DD
Hele prodi a jak prudí. :)
Chceš teda tu FSA, nebo deš do Thomsona ? Kup Thomsona, ušetříš mi tim spoustu starostí ;-)
Tak jo, ja vezmu toho Thomsona, abych te nevotravoval. :)
To sem rád ;-) Stejnak bys mi musel dát prachy dopředu a já dost hraju forbesy, takže znáš to… :-P
Tak musim rict, ze jsem taky rad, teda ze mam odvcera toho Thomsona. :) Uz se nedivim ze maj na svejch strankach v popisu jenom „The Best“. viz: www.lhthomson.com/seatposts.htm
Štěrbu Ÿiv ;-)
U sterby jsem ji nekupoval, to budu mit asi peknej pruser jestli ji tam uvidej. :)
taky jsem si to myslel, ale povedlo se jim to
…jsem to v obchodě jen prolistoval a byl jsem rád, že všechno už mám nebo nepotřebuju. :)
Taky mě trochu mrzí, že opoměli na Canyon? Na fóru se o této značce často mluví, ale Velo nezařadilo.
Vcera jsem to prolistoval a nejak nechapu jeho existenci
Zatím jsem ho neviděl a ani ho nechci stačí mi tohle: katalog.cykl.cz/
Já si ho zase po několika letech koupil a už za hodinu jsem si nadával do starych hlupych zviřat, co se pasly v polu e něbyli to lvi … ach jo …
Workshop…nemám to podložené,ale řekl bych,že je tu zásadní rozdíl ve filosofii-Workshop se snaží tam nacpat co možná nejvíc,s tím že jim jde o prachy z prodeje katalogu samotného Velo katalog naopak ždímá peníze jen z inzerentů-pořádně zaplať,jinak tě tam nedáme…výsledek je ten,že je v tom kulový,takže doporučuji Workshop-370peněz za bike bibli celkem stojí…
Já to budu mít za pětistovku, poněvadž jsem už 159 Kč vyhodil :-( …
To je ale stejnej systém, co si nezaplatíš tak nemáš ani ve WORKSHOPU.
co sem videl predlonskej workshop, tak bych ho do nebes nevynasel, sice v nem najdes kdejakou nemeckou firmicku, ale jinak jsem na nem taky nevidel nic extra uzasnyho