• zida8

Videli jste ho uz nekde v bike shopu nebo trafice??? myslim, ze mel vyjit nekdy z kraje tyden, ale nikde sem ho teda jeste nepotkal.

0 0
    • HoK  

Dneska jsem ho koupil u Štěrby.

0 0
    • HonzaV  

www.bike-forum.cz/…4/forum.html#…

lepsi ty prachy propit

0 0
    • hikerius  

Dneska jsem ho koupil u Velofiala, nahlídnul jsem dovnitř a nic moc minulí rok to bylo lepší např.vidlice jsou tu 2 stránky a to je všechno, tlumiče opět 1 stránka :-(, ale v brzdách se polepšili, čekal jsem to lepší.

0 0
      • Pá-dlista1  

Takze jeste horsi nez loni? :o

0 0
      • hannawald  

dostal jsem ho jiz vcera postou, jen jsem ho zbezne prohledl, ale loni to bylo lepsi. Co se tyce kol, tak jeste slusny, ale v komponentech nic moc, treba MTB kliky maj snad od dvou vyrobcu – nikde nic treba od FSA, race face, truvativ…jedny od Gebhart a pak nejaky Juju a tim to konci..

0 0
    • jjirka  

Mohu potvrdit, přišel mi poštou nestojí, za nic ani si ho nekupujte, raději to propijte.

0 0
    • rb  

Neviděl sem ho,ale horší než loni být nemůže ne?

0 0
      • prodi  

Loni ale měli cannondalisti na titulu Propheta ! :-)

0 0
      • jjirka  

taky jsem si to myslel, ale povedlo se jim to

0 0
        • JIRA  

…jsem to v obchodě jen prolistoval a byl jsem rád, že všechno už mám nebo nepotřebuju. :)

0 0
      • Phoebe  

Taky mě trochu mrzí, že opoměli na Canyon? Na fóru se o této značce často mluví, ale Velo nezařadilo.

0 0
    • MARIN  

Vcera jsem to prolistoval a nejak nechapu jeho existenci

0 0
    • Lister  

Zatím jsem ho neviděl a ani ho nechci stačí mi tohle: katalog.cykl.cz/

0 0
    • rock  

Já si ho zase po několika letech koupil a už za hodinu jsem si nadával do starych hlupych zviřat, co se pasly v polu e něbyli to lvi … ach jo …

0 0
      • bolekkrutor  

Workshop…nemám to podložené,ale řekl bych,že je tu zásadní rozdíl ve filosofii-Workshop se snaží tam nacpat co možná nejvíc,s tím že jim jde o prachy z prodeje katalogu samotného Velo katalog naopak ždímá peníze jen z inzerentů-pořádně zaplať,jinak tě tam nedáme…výsledek je ten,že je v tom kulový,takže doporučuji Workshop-370peněz za bike bibli celkem stojí…

0 0
        • rock  

Já to budu mít za pětistovku, poněvadž jsem už 159 Kč vyhodil :-( …

0 0
        • kurýr na bajku  

To je ale stejnej systém, co si nezaplatíš tak nemáš ani ve WORKSHOPU.

0 0
        • blue  

co sem videl predlonskej workshop, tak bych ho do nebes nevynasel, sice v nem najdes kdejakou nemeckou firmicku, ale jinak jsem na nem taky nevidel nic extra uzasnyho

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.