Nechce se mi to měřit, potřeboval bych vědět jakou hodnotu pro obvod kola nastavit do kompu VDO MC 1+ (plátě jsou Continental Vertical 2,3.Dík. Ahoj
Nechce se mi to měřit, potřeboval bych vědět jakou hodnotu pro obvod kola nastavit do kompu VDO MC 1+ (plátě jsou Continental Vertical 2,3.Dík. Ahoj
Nějak se mi to popletlo. Samozřejmě potřebuji „technickou radu“ a plátě maj bejt pláště.Ahoj
Jestli to myslis vazne, tak ti dam dobre minenou radu. Podivej se do historie. Je tam dost obsahle pojednani o tom jak ten obvod zjistit ;)
ty si skodolibej… ;)
Tu historii jsem samozřejmě četl, ale jsem línej to měřit a o nastavení na 2,3 tam žádná hodnota nebyla a v návodu na komp tam taky nic neni a pochybuju, že to bude stejný jak u 2,1 „2133“ (si připadám jak u nás v hospodě tam je stůl rejpalů a někdy to tam vypadá jako tady na fóru)Ahoj
Me vzdycky bavi, jak je nekdo linej udelat naprosto trivialni ukon a radsi o tom bude par dni na b-f tlachat, az nekoho prinuti, aby mu to zjistil. Rada: vem krejcovskej metr nebo normalni a provazek a zmer to, pripadne zmer prumer, opras znalosti ze skoly a spocitej to;-)
No sorry, jelikož jsem v práci a komp mám sebou, no tak jsem to zkusil. Asi si to budu muset změřit (znalosti ze školy jsou už dávno propitý.Ahoj
Kdybys je oprasil… zajimalo by me jak bys spocital ten obvod, aby udaje na displayi co nejvice odpovidaly skutecnosti… chtel bych navazat na debatu z historie :)
teoreticky postup je popsan tady velmi podrobne..