Truhlář v Praze a okolí - dík za tip

17 nepřečtených
  • jaradal

Sháním truhláře v Praze a okolí, na kterého máte dobrou referenci. Potřebuju za rozumnou cenu udělat několik šatních skříní, vestavěné skříně (ne s posuvnými dveřmi!) a pár menších kousků. Předpokládám, že většina bude dělaná z lamina, možná některá dvířka v dýze, masiv minimum (jestli vůbec).

Díky za prověřené tipy. J.

0 0
    • Houmr  

Nábytek Tom – Tomáš Hátle 602 362 724.Docela šikovnej kluk, udělá Ti zaměření, rozpočet atd. zdarma.Buď se Ti to bude líbit nebo ne…www.nabytek­tom.cz

0 0
      • jaradal  

Díky za tip. Doufal jsem, že se ozve víc lidí, ale nejspíš většina místních diskutérů spadá do mladší věkové kategorie a tudíž podobné problémy řešit nemusí… :-) J.

0 0
        • tomoun  

Já mám pana Plevu-Křeslice u Průhomic tel 2677 118 12. Dělal jsem u něj nábytek z bíleho lamina podle vlastních výkresů (atyp prac.stolu pro PC.skříňky aj) všechno udělal skvěle.Myslím že dělá i z masivu.Príma člověk.Nenech se rozhodit při osobním setkání jeho zmijovkou a mumlavou artikulací.

0 0
        • Beeda  

hlavne ty bys ve svem veku mohl vedet kde resit truhlare.. tohle je bikeforum. B

0 0
    • Jogador  

Já znám jednoho dobrýho u Český Kamenice:)

0 0
    • Dvory  

Zkuste si to poptat na http://www.aaapoptavka.cz/…-sluzby.html Já tam poptávám skoro vše co se týče služeb. Nebo zkuste i nějaký jiný podobný projekt, ale tyhle myslím, že mají největší databázi v rámci řemesel.

Dvory

0 0
    • Manas  

Uzivatel Habib tady na foru :-)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.