Poslední dobou se v telce na různých hudebních kanálech objevuje výše jmenovaná muzika. Co na to říkáte? Naprostá pohoda, co? Při současném stavu počasí tomu klučíkovy z klipu docela závidím.
Poslední dobou se v telce na různých hudebních kanálech objevuje výše jmenovaná muzika. Co na to říkáte? Naprostá pohoda, co? Při současném stavu počasí tomu klučíkovy z klipu docela závidím.
Je docela ironie, že cyklista se do TV dostane pouze v klipu k hymně MS ve fotbalu :-(
obcas si to pustim z webu hitparady ocka a je to moc prijemny klip.
super skladba, ten klip je suprovni, letni klip v zime a zase se tesim vic ja ten snich sleze, bezky jsou mala zaplata, nebo se snad nekdo v lete tesi na bezky v zime?
ja se v lete tesim na sjezdovky :)
Jj… Ja taky. Nejlepsi by to bylo nejake univerzalni. Treba pulka Beskyd pod snehem s hafou prasanku v lesich, a druha pulka zelena s letem na svazich… :o) A treba by se to mohlo co pul roku menit, at se ty lokality neomrzi. :o)
TO bych bral… Co treba zajet (spis zaletet) na Novej Zeland, dole na plazich se koupe, navrchu v horach se lyzuje:)
jj super,podle meho docela povedenj klip,je docela sranda jak po tom klucikovi koukaj ty holcicky tam.
Koukaj, ale bez šance na úspěch. Klučíka jen tak nějaký ten úsměv nerozhází.
Ty vago, to je naprosto fantastická záležitost. Dycky dyš to na óčku dávaj, tak to vohulim na celej panelák :-) Taky sem na chalupě tagle drandil, dyš sem byl malej, ale vobčas sem to trochu přepísk a musel sem domů tlačit :-( prostě už sem nemoch. BTW: Duši sem si, ale vyměnit neuměl.
vždycky mě ten klip zahřeje u srdce…moc pozitivní záležitost
ted jsem si to stahnul-je to fakt pohodova vec…az jsem si vzpomnel jak jsem za mlada valel na starym dobrym BMX,cely zelezny,delali jsme na tom psi kusy…jo to byli bezstarostny casy,co?
No, jo to je fakt. Já sem jako malej měl RMX a Triala. Jezdil sem dycky na folimanku na ty hliněný hroudy, ale dost často sem to nevychytal a když sem si rozsek spánek tak to bylo zlý, protože nikdo nebyl doma a taxem stál před barákem, přitom z toho dost chcalo. Chodili okolo lidi, že mi to ošetří, jenže já věděl, že s cizíma nesmim a taxem málem vykrvácel :-o
odkud si prosím stahoval…kabel k televizi nevlastním, takže tohle neznám :o))))
je to na DCcku a nebo www.t-music.cz – v hitparade a nekde sem to stahnul i z webu, ale to byla kvalita nic moc
taky mu zavidim! Fyzicku ma jak drak, kazda se za nim otoci… Asi nekde vyhrabu BMX! :-D
disko fakt nemusim ale tohle je hrozna pecka… fakt se povedla
Nedokazu se vynadivat na to, jak ho predjizdi ten spravnej americkej truck. To je proste parada! To tady u nas by to ta prohnila Tatrovka prosvistela tesne kolem riditek :-)))))
ted to hrajou ;)
to je tak pohodovy, ze sem si musel pustit neco jinyho…:-/
Asi tak;-)
Tak sem to shlednul a priklanim se pod tento nazor. Jdu cvicit na Tooly… ;o)
Pekna sracka.....
Rikam na to, ze vubec nevim vo co de.
me too :(
bud rad…
dobry klip a dobra muzika, je to tak trochu propagace stare dobre ROUTE 66 ,urcite by stalo za to si ji projet na kole.Nejsem vsak pozorny divak,klucina vyjizdi z New Yorku a konci v Sant Diegu?
no zpocatku se mito dost libilo ale jelikokz to v radiu v nemecku hraje desetkrat do dvou hodim tak uz me to zacina sra.
A-ha – uz tomu zacinam rozumet – ta pripona DISCO… tak proto to neznam.. :-/