Ty kliky vypadaj dobře www.sunrace.cz/katalog.php?…
Ty kliky vypadaj dobře www.sunrace.cz/katalog.php?…
Někde jsem čet, že Juju je nějaký levný shit
Jojo, to je možný, ale každopádně je to topmodel.
Shit možná, ale levný?:)
Kdysi jsem nějaký měl a šlo to.
Jezdil jste někdo ty řetězy a pastorky? Ceny vypadají dost dobrý.
Alivka se zlatejma prevodnikama?
No na netu to myslim není, ale jinak dělaj i titanovou kazetu, která stojí asi bůra.
Myslis tuhle? www.sunrace.cz/katalog.php?… Ta je jenom potitanovana. Jo a tu sms jsem cet, ale asi prece jenom pujdu do toho Sramu 990 s cervenym pavoukem. :)
Jo to je fakt, ale titan na povrchu…
joo, znam… Sem jezdil od nich kazetu a na sport lifu jsem se docela s nema zakecal u stanku… Ty jejich kazety vypadaj dobre a navic sem dotal nalepku:)
Ty si ale holka prodejná, daj ti samolepku a si jejich ;-)
Já myslel, že je to kluk:)
NESMYSL !!!
Ale od nich kazetu v planu koupit teda nemam, jedna mi stacila.
No tak povídej. Já třeba žádný zkušenosti nemám.
Mno tak mel sem kazetu na osmikolo(cena cca. 500kc) a proste nic zazracnyho, takovej standard ala Alivio, mozna dam plus za cervenej napis Sunrace a logo:) Je docela mozny ze byla lehci nez Alivio, ktery nastoupilo po Sunrace. Najel jsen na ni tak neco malo pod 3tis. km. Proste normal, no.
Neni na kazetu 3 t km málo?
No mozna jo, ale ta vzdalenost je muj odhad, tak to neber tak vazne:)
Tam se nabízí otázka, zda-li už tam ten řetěz nenechat na dalších 7tis. Samozřejmě de jen vo placky, takže si každej vybere sám.
Respektive, s ježděním celej měsíc nepočítej.
Co jsem kdy měl od Sunrace v ruce, tak to byl vždycky šmejd. Je ale pravdou, že to byly vždy komponenty na levných kolech. Možná, že ty dražší věci budou kvalitní, ale zas tak moc bych tomu nevěřil.
Všechny ty věci s logem juju vypadají celkem sympaticky, včetně otočného a páčkového řazení. Akorát tady bude asi minimum zkušeností vzhledem k tomu, že je to letošní novinka. Čas snad ukáže, jak se SunRace dokaže zařadit mezi ostatní kvalitnější a dražší masovky :)
Možná, že kdyby se menovaly juli a ne juju, tak bys kompletně osadil kolo, viď ;-) ?
juju, teda jojo, ale né svoje. Postavím na SunRace bika jednomu svěřenci, no a uvidíme :)
Tomu rozumim.
Třeba přehazky by mohly být tipem pro méně majetné gramhoniče :-) …
Jak jsem na to koukal, takže třeba to páčkový řazení je laciný a připadá mi jak hybrid mezi Triggerem a RF. Àetězy se podle obrázku zdají dost podobné řetězům Connex.
Přesmykače a přehazovačky vypadaj jak nejlacinější Smimana, co se dávaj na tesco kola :-/
kazeta potažená nitridem titanu, by asi nebyla špatná, ale vzhledem k timu že titanové XTR seženete cca o 2k levnějši si to asi nidko nekoupí, a navíc je těžší než XT, které stojí 1390kč… Ale ten pavouk vypadá fakt zajímavě, viz foto..
Náboje JUJU s titanovou osou asi taky nebudou marné a cena za pár taky neni nijak katastrfická, ale jejich kvalita je zatím záhadou a o váze na stránkách nepíšou nic. Na ofikostránkách píšou něco o 500g na zadní náboj a 296 na přední, což je jumbo :-D ale bůh ví zda jsou to ony…
Ups, jsem omylem zmáčknul „přidej odpoveď“ :-(
A juju kliky vypadaj dost fórově, ale barva převodníků by ladila k té titanové kazetě :)
to páčkový řazení mi dost připomíná stré řazení od sachsu.Podobné jsem měl kdysi dávno na kole taky. A z toho sachsu jsem moc nadšený nebyl.
Kamoš měl 2× sunrace kazetu jakousi hliníkovou. Byla extra lehká, ale nic nevydržela, jednou namotal do řezení kalcek a měl kazetu pozohýbanou no a podruhý ji sjel snad za měsíc.
Mě to vše připadá jako takové to železo na tesco kola.
Mám 9-kolečko,najeto 4. tisice a funguje bez problémů.Vahu nevím.Za tu cenu to jde.
sis me zajima jestli nekdo nema zkusenost stema naboojema… na zimaka by se tedka neco levnejsiho hodilo…