Moze mi niekto doporucit blikacku, ktora sa da uchytit na putko na camelbag?
Moze mi niekto doporucit blikacku, ktora sa da uchytit na putko na camelbag?
OBI cena cca 50kč
Taky sem zakoupil plochou bliknu na batoh, ale zoufale to žere baterku.
Vždyť pomalu každá druhá blikačka má sponu, pomocí, které se to dá připnout kamkoliv a je to. Např:www.solidosport.cz/detail.asp?…
presne tak.ja jeste tu sponu zajistuju na 3× omotanou gumickou.to se pak neda ztratit:-)
minule som na poslednu chvilu zbadal nejakeho bikera(som siel na aute). mal blikacku, ale pripevnenu na batohu tak, ze nebola priamo nasmerovana dozadu, ale pootocena nahor – cize skoro vobec ju nebolo vidiet. na toto si davaj pozor. najlepsie je podla mna davat priamo na ram, ale asi vies preco chces na batoh…
to je fakt. myslel som ci neexistuju nieco s vhodnym tvarom. ale urobit nieco univerzalne asi nie je celkom mozne. takze pri niektorych uhloch to menej svieti…
To je úplná pravda, ale ten top model vod cateye by s tím asi problém neměl ;-)
toto vyzera pouzitelne: www.cateye.com/…wProduct.php?…
www.kasa.cz/…e-tl-ld1000/ No tak ta je fakt dobra. :)
Co začít teorií. Po maximálním zkrácení je závěr ten, že LEDky použité ve svítilnách/blikačkách mají poměrně malý vyzařovací úhel a jsou „dobře viditelné“ jen když jsou správně nasměrovány. Na batohu udělá mnohem větší službu třeba reflex, a ještě nepotřebuje baterie. Na fotce jsou vidět reflexy na tretrách a podsedlové brašně, na zemi je helma a batoh, blikačka se (téměř) ztrácí.
zaujimave…
Ja si poridim asi tuhle: www.bagbike.cz/?…
Doporučil bych na batoh až jako druhou blikačku . první na kolo (sedlovku) Tak jak bylo napsáno pokud bliká kdoví kam tak efekt je minimální a falešnej pocit jistoty . Doporučil bych koupit reflexní vestu a odpárat ty reflexní proužky a dát na batoh – teda pokud ten batoh máš jen na kolo . Takhle jsem si to udělal já .
mas pravdu. stal sa zo mna estet – chcel som sa zbavit plastovych uchytov na blikacku. asi na ukor bezpecnosti. ale toto tiez nevyzera zle: www.sigmasport.com/…ts/micro_rw/?…
A zahlédl jsi to v nabídce naší ?? to vidím prvně…
zacinam patranie na webe. je mozne ze do nasich koncin to este nedoslo…
Včera sem tuto blikačku viděl na pultě, ale přišlo mi že svítí(bliká) pouze jedním směrem, z boku nebudeš vidět. Taky teď nějakou sháním a mím favoritem je Blackburn MARS 3.0. Píší viditelnost v úhlu 180 stupňů.
hmm. blackburn robi slusne veci. hlavne ten reflektor s luxeonom. zaujimave…
Komu není rady, ..... Když budeš svítit do škarpy, tak tě dobře uvidí akorát v ní ležící opilec. Tedy pokud nebude spát!
Jen počkej, Zající!