Nazadr lidi, předem omluva, za tenhle offtopic. Tohle je nejnavštěvovanější forum, které znám, tak se chci zeptat tady. Na koupi auta jsem se už jednou ptal, chtěl jsem ojetou oktávku, ale z toho nakonec sešlo, možná si to téma někdo pamatuje :o)
Během několika měsíců budeme kupovat auto. Mělo by být nové a ze segmetnu malých vozů – neptejte se mě prosím proč nové a ještě k tomu malé auto, berte to prostě jako fakt :o) Není až tak úplně vyloučené, že se s tím najezdím přes 30tis km ročně, takže by se hodil malý diesel – 1,4–1,6. Osobně se mi líbí Fabie, ale je poměrně drahá a celkem se bojím toho tříválcového motoru – má někdo zkušenost. Teď je ale spousta akcí takže to není jediná možnost – Citroen má slušný výprodej, běží i akce na Mazdu – ale ty jsou poměrně drahé. Z novinek se mi hodně zamnlouvá nové Punto, navíc Fiat umí dělat malé motory, ale spíš benzín, nevím jak je na tom nafta. A nakonec: zná někdo tyhle stránky:automodul.cz/ nemá někdo zkušenost s podobnou formou nákupu, jak to vlastně funguje, případně může někdo poradit jiný server. Ty slevy jsou dost lákavé. Díky za každou reakci, a ještě jednou sorry za offtopic :o)