Čus,
jezdí někdo nejen závodně řetěz PC 99 Hollow Pin? Jak ho hodnotíte pokud ho jezdíte? Nebo jakej na něj máte názor?
Čus,
jezdí někdo nejen závodně řetěz PC 99 Hollow Pin? Jak ho hodnotíte pokud ho jezdíte? Nebo jakej na něj máte názor?
Úspora hmotnosti oproti klasickému X0 minimální, rozhodně se nevyplácející (myslím že to jsou 4 g). Nedoporučuje se pro jezdce s vyšší hmotností. Spíš vzhledový přínos, ale ani ten není nijak signifikantní.
Je tam rozdil 10g na 114 clanku
Pardon 12g :)
:-D
Nebude to nakonec 11,5?
Dirky se za chvili ucpou kolomazem, a vyjde to nastejno :)
V německým BIKE (nebo Mountain Bike?) jsem četl, že to jsou 4 g. Třeba jsem se zmýlil.
Cerpal jsem to tady weightweenies.starbike.com/listings/components.php?type=chains
Cerpal jsem to tady weightweenies.starbike.com/listings/components.php?type=chains
Tak jsem se asi fakt spletl. ;-)
No hmotnost teda nic moc. Jak se ten řetěz opotřebovává a jak moc se trhá?
Zkusím to tady oživit, protože mě to samotného zajíma, bo se rozhoduji mezi hollow pin a klasikou. Rozhoduju se mezi sram pc1051 a pc1071. O váhu mi nejde, jde mi spiš o to, zda je mezi těmito řetězi mimo dutých nýtů i jiný rozdíl, např. v použitých materiálech. Podle mě se ty díry v nýtech akorát brzy zanesou bordelem, který bude akorát přidělávat starost při údržbě. Jaké máte zkušenosti?