Nedávno jsem si chtěl taky koupit značku cyklisty na auto, ale nepřestávají mě udivovat takový „kamikaze“, kteří mi udělají na rovince kličku před auto, a to o 2m bez ohlídnutí se a ukázání o odbočování, kvůli tomu, aby náhodou neodjel 10m po „kočičích hlavách“, když už jsem ho začal předjíždět. Gumy pískly, já zatroubil, on na mě ukázal ještě fakera. Chtěl bych ho vidět, kdyby to udělal tak o 2m dřív. Já bych měl u policajtů co vysvětlovat, shánět bych svědky a on by v lepším případě jezdil za pár měsíců. Najíždím taky kilometry i v tomhle bordelu co tady v Liberci na silnicích je, ale když tedu proti louži, díře, větvi atd. tak se ohlídnu a kdyžtak ukážu. Byl bych jenom rád, aby si i tito z nás uvědomili, že při takovémto jejich chování jim je veškerý trénink k ničemu, když pak takhle zmaří své zdraví, ne-li svůj život! Taky se bojím jezdit po silnici, ale z opačného důvodu. Já se na silnici chovat umím, ale řidiči kteří při předjíždění vytlačí protijedoucí auto, jež uhne před srážkou s autem a při tom třeba sundá nevinného cyklistu :(. Snad si to někdo po přečtení uvědomí a přispěje tak ke zdraví svému i druhých. Biku zdar! :)