• robby1

jezdím MTB,v zimě-triko,svetr a Gore-tex bundu,kalhoty z polartecu,v létě-kraťasy a triko Metallica apod.Co jaro a podzim???Koupil jsem rukávy,vypadají brutálně!!!Chci se zeptat jesli existují i takové hrubší jarní dresy?? Poraďte třeba i značku s kterou máte fajn zkušenosti,já nemám moc rád nápisy a reklamu na hadrech,proto jezdím radši tmavší věci jen s malou značkou.A k tomu dresu asi vestičku ne?A stačí to??

0 0
    • bajkr  

jaro a podzim už nikdy nebude tak to ani neřeš :-D

0 0
      • Vojtas  

no to se právě že pleteš, léto už nikdy nebude, teďka už jenom zima jaro podzim, jaro bude tak mesic, a to ani nestihne roztat snih, pak podzim, zacne chcat, snih rostaje, budou povodne a pak hnedka zima ,zas mraz a snih, :)

0 0
    • blue  

rekl bych, ze bude stacit nejaky hrubsi triko, treba Manowar nebo neco takovyho

0 0
    • McBlacky  

bych zkusil mikinu Iron Maiden :)

pokud nechceš investovat do cyklohardů tak moira triko a přes to flísku a dá se to

0 0
    • vlk  

Jaro podzim, Větrovka axon wind, kalhoty krátké+ do batohu návleky na nohy, no a někdy sebou tahám návleky na ruce a trikot nalini carrera 95 krátký-je to ten modro bílí co v něm jezdil Pantani- Nápisů má dost ,ale je to univerzálka s širokým teplotním rozsahem

0 0
    • eBUZZ  

ja chci taky zacit jezdit, ale vsude jeste snih a zima, pisete ze kratasy a navleky, oboji mam, ale ty moje tenky elasticky kratasy od sensoru maj dokonce v okoli kycli jen obycejnou sitovinu, to je o zdravi i na trochu vyssi jarni teploty, ne? Sem chtel koupit jeste ted naky capaky, ale ma to jeste vyznam, prece jen ty teploty treba za chvili vyskoci nahoru a vyuziju jich tak mesic, to se zrejme nevyplati, ze? Znate naky salamounsky reseni?dik

0 0
    • VencaV1  

Mikina s malym napisem „masakros!“ by taky nemusela bejt spatna. A k tomu dzinovou vesticku.

0 0
    • SELMIRA  

hlavně něco eležantního :o)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.