Zdravím lidi, chystám se koupit nového horáka, co mi poradíte kromě zn.author za kolo v poměru cena/výkon? Děnkuji
Zdravím lidi, chystám se koupit nového horáka, co mi poradíte kromě zn.author za kolo v poměru cena/výkon? Děnkuji
poradím ti aby ses raději zeptal ještě jednou a trošku lepším způsobem, protože na takhle položený dotaz se smysluplně odpovědět nedá
no já taky nevim, co mu mám odpovědět… Pošleme ho do historie? :-D
a možná ještě hlouběji…;)
jako myslíš do p*dele? :-D
to jsem nenapsal;o)
správně, tys to pouze elegantně naznačil… a já to už přeložil:-D
nj, ty ses starej prasak:D
18 let není až tak moc:-)
ale prasak ses i tak:)
prašák? ne, prašulí mám taky docela málo:-)
nee, nejdřív ho necháme řádně definovat dotaz a pak ho teprve pošleme do historie :o) Dvě lekce v jednom threadu :D
a ještě upozorníme na pravidla, takže vlastně lekce tři :oP
no a pak ho seznámíme s nadpřirozenými jevy s kterými se nikde jinde moc nesetká (Jarin, Pádlista…) (nebo spíš Pádlista, Jarin…) :-D
Tak s Jarinem jsem se naštěstí nesetkal ani nepamatuju :o)
no dvojníků tady měl dost… :-)
A ty jsi jeden z nich, co?:D
Já jsem pouze řadový člen… ty jsi předseda sdružení:-)
Tak a je to venku… Tos nemel delat..
Tož jak sa mám optat? :-) já chcu jen aby to jezdilo, brzdilo, točilo… :-)
to chtej vsichni, zalezi ale kde…
na zemi? :-)
vetsinou…;
V tom pripade si muzes vybrat – viz. foto ;-) Dokonce ti naky haky zbydou.
Na tom jezdíš ty jo? Hezký horák, to je letošní model? A vypadá draze.
Tak vcil nevim, jesi fakt nahodou nemyslis muj bajk ;-) Ale ten je pres 20 tycek.
Tak to te natahli ;)
udelej to obracene… projdi si nejdriv na netu ruzny nabidky, vyber si par kol v tvoji cenovy relaci a pak se sem s nima vrat a zeptej se, ktery z nich je na tom za ty penize s vybavou lip
tak přesně to jsem mu chtěl právě napsat :o), a aby to neměl tak těžký tak může začít třeba tady: katalog.cykl.cz/?action=katalog&typ=1&offset=180&znacka=Ravo&id=71895
Ad autor: Něco si vyber, mi pochopíme co hledáš a pak ti můžem něco poradit.
Co treba tohle? hmmmm? www.bagbike.cz/?…
dávám hlas, tohle je dobrý a hezký :o)
Dlouho jsem po ni touzil:)
a proto sis ji nekoupil :o)
presne tak:D
Ty jo, ze ty lobbujes pro Meridu, ze ty ses jejich placenej agent? Ja mam pocit, ze uz tu po treti tretimu ruznymu cloveku davas odkaz na nejakou Meridu! :o)
Ja to delam dobrovolne a zdarma, za ucelem nabizeni lidem kvalitni vyrobky podle metody Horsta Fuchse:D
oproti Horstovi máš na sobě příliš málo zlata:-)
Kazdej utraci svoje penize za neco jinyho, Horst za zlato, ja za kolo. Mam jeste do Horsta daleko, musim trenovat.. Nechces treba vysoce kvalitni ram za nizkou cenu POUHYCH 10k kc testovany armadou a na kterym se daji i smazit vajicka a kterej ti v zivote nepraskne a lak je odolny proti strelbe ze vzduchovky a ktery neuveritelne tlumi narazy? Pokud se ozves na icq do 10minut, dostanes druhej zam z vysoce kvalitniho hliniku jako bonus a kdyz si koupis jeste jeden, tak dostanes dalsi dva.. Tak co, myslis, ze muzu po Horstovi prevzit zivnost? :)
dá se do hlavovky zapojit víceúčelový mixér? :-)
taky davam hlasek
… možná bych poradil, že se předpokládá, že upřesníš:
A pokud máš konkrétní představu, zkus prolízt e-shopy a hodit sem linky na pár kandidátů. Místní odborníci to podrobí neúprosné kritice a doporučí Ti něco jiného :-) …
Chci možná v budoucnu zkusit maraton, měl jsem crosse Authora, levnější model za 10.000Kč, moc se mi to nelíbilo, takový málo tuhý rám-nic moc. Ročně tipuju že najedu tak kolem 2000Km (posuzuju podle toho bývalého crosse) měřím 175, vážím nějakých 77kg…Líbí se mi Kellysy, Meridy..
Tomu rikam ztracenej pripad :)))
ty taky jezdíš authora, sice z kanady…
Reba.........tedy vlastně Canyon :oD : www.mtbs.cz/katalog06.html?…
Dávám rozhodně hlas, ale ta Merida nahoře taky není špatná
slušnej kus pro hobíka ideální. I ten axel to 5–10tkm vydrží s hydrou :)
Díky za tip, to kolo se mi moc líbí!!!
www.bagbike.cz/?… Tohle je lepsi:)
Todle je fakt úžo.
Přemýšlel bych třeba o www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… anebo www.cykloshop.cz/…2/karta.php3?… Lister o kus výš navrhuje Ravo Racing XC AX …
Ne tak úplně, jsem tím hlavně myslel ať si projde ten katalog. Ten Superior je moc hezkej, kdybych hledal spíš sportovní sveznení tak tohle by byl jasný favorit – má slušný rám, je na Sramu a hlavně je červenej a barva jezdí :o)))))
Se mi ten Superior taky líbí, akorát by mne to stálo ještě malou investici navíc: je červenej a protože barva jezdí, dostal by nový lak :-) …
no jo každý nemůže mít tak skvělý vkus jako já :o)))))
Trochu se s dovolením přiživím,myslíš,že by ten Superior uvezl mých 185/115(jezdím všechny povrchy, ale žádný extrém)A nestačila by 840ka? Díky za odpovědi.Big Ben
Sice stojí trochu víc, ale celkem se mi líbí (za tu cenu). pcshop.pells.cz/sport/default.asp?mtc=0&cls=stoitem&stiid=10254
:-) viz můj tip z 15.03.2006 21:06:02 … byl jsem dřív, heč :-)
Já to tu všechno nečtu, to bych tu musel bejt ímrvére :oP