Cau, docela mi vadí, když mi kamínky lítaji do rámu, většinou to nic neudělá, ale už je tam pár děr. Používáte někdo folii 3M (prodává je třeba exu)? Zajímalo by mě, zda to rám opravdu ochrání nebo je to na nic.
Cau, docela mi vadí, když mi kamínky lítaji do rámu, většinou to nic neudělá, ale už je tam pár děr. Používáte někdo folii 3M (prodává je třeba exu)? Zajímalo by mě, zda to rám opravdu ochrání nebo je to na nic.
Od Exu jsem měl takovou velkou nálepku pod řetěz, imitace karbon a je fakt, že to proseklé nebylo, takže proti řetězu to ochrání. nevím jak kamínky, přišlo mi to přece jen tenké.
neco to pochyta, ale pokud das na svetlej ram pruhlednou samolepku, tak se budes muset smirit s tim, ze budou porad videt jeji zaspineny okraje
Taky jí chci proti odřeni zámkem. Pokud nebude hnusná tak ani nemusí bejt průhledná. Každopádně, když by ti nepomohla samolepka tak novej Duratec RASS je proti kamínkům odolnej.
tak urcite ta folie ochrani, ale nejak mi unika smysl? tech par oderek co tam sutry vyrobi mi prijde min neestetickejch jak nejaka folie kterou na to budes lepit a funkcne ty oderky nijak zvlast nevadi (ze by tam ten ram vic korodoval). chapu to spis proti osoupani od bovdenu nebo jak pise kuryr od zamku ale na to pouzivam reflexni folii abych spojil ochranu ramu s jeho vetsi viditelnosti.
Presne tak, folie je k nicemu. Stejne se ram casem domlati i na jinych mistech, tak k cemu pak bude dobre to, ze bude spodek trubky vypadat jak novy?
Neplést si 3M a EXU. 3M je tuším průhledná a tlustá a velmi odolná i proti říznutí řetězem na zadní šavli. V Brně jsem ji už pár let neviděl.
hadej, z ceho dela samolepky EXU?
S EXU mám zkušenost (před cca 3mi lety), že jde roztrhnout rukou.
Asi bylo myšleno tohle www.exu.cz/…/katalog.php . Píšou tam 3M.
Tak ještě jednou. www.exu.cz/…/katalog.php
Nějak mi to nejde. Zkrátka pod tou položkou Katalog ty samolepky mají uvedené jako 3M.
Máš pravdu.
Folia to sice nie je, ale pomaha to. 1,5" nefarebna zahradna hadica rozrezana pozdlzne ;) Uz vidim ako ma zase doje.. bikeri s umeleckym citenim :)
ja bych ty trubky rovnou obalil kolem dokola penovou izolaci :-)))
Prvy estet. Ked ti kamen urobi dieru do plechovkoveho ramu zmenis nazor :) Rozne priemery tepelnych izolacii na kurenarske trubky pouzivam len ked bike prepravujem v aute.
:-)))) kdybych mel silet kvuli kazdymu sramu na kole, tak uz bych byl davno zavrenej v Bohnicich… na to sem si kolo neporizoval…
No hlavne, ze ti nevadej osoupany kliky :)
To je ooosklivyyyy;-) Bych mnohem radsi snesl omlacenej ram.
Vono dyš na to příde, tak mně by to mohlo bejt taky jedno, zvlášť při tý mojí fluktuaci kol. Ovšem mít nějakýho ROTWILDa tak bych měl asi jinej názor. Ty ne ? ;-)
No, urcite bych ho nehyzdil takhle.
No, ale sou i pěkný polepky, který sou rozhodně lepší než vomlácenej rám. Nebo aspoň myslim.
jj, o tom se nepru. Mam treba velkou 3M od Shamana na miste, kde se ram dotyka lanovky na Klinovec;-)
No ty mi dáváš :-DDD
Proc? Fakt ji tam mam;-)
Věřim
Ja mam v tom miste odreny ram… funguje to spolehlive, vypada to dobre a je to levnejsi ;)
To jo, odřená lanovka by se mohla prodražit :)
Lanovka je asi ze sedesatych let, takze je odrena taky slusne;-)
Nevis prosim, jak je priblzne velka a kolik stoji?
Lenoch nebo lama? :-P www.shamanracing.com/…amolepka.htm
Zrejme nebezpecna kombinace obojiho.
Jak myslíš, když znáš podrobnosti, tak se dobře soudí. ;-)
a neodre se barva tema stahovacima paskama?
A nejen tema ;)
A co takhle fšechny trubky obalit MIRELONEM ?? myslím že 100% jistota že
lak zůstane nedknutej … o dalších jízdních a funkčních vlastnostech
bych se nezmiňoval,
ALE barva bude jako nová :_))))
Trochu archeologie … nevite nekdo kde koupit pruhlednou (nebo cervenou :-) ) ochrannou folii? idealne trochu vetsi plochu at to muzu prikrejt pred bowdenama.
ja mam 3M folie na aute a bike v aute mi to chrani celkom fajn
:)