Od včerejška jsem štastným majitelem Authora Airline 04 (ve výprodeji za 15k!) Vím, že se to tu už v několika threadech řešilo, ale jednoznačnou odpověď jsem nenašel. Jaké máte blatníky na crossu s Manitou vidlici? Co byste doporučili? Díky.
Od včerejška jsem štastným majitelem Authora Airline 04 (ve výprodeji za 15k!) Vím, že se to tu už v několika threadech řešilo, ale jednoznačnou odpověď jsem nenašel. Jaké máte blatníky na crossu s Manitou vidlici? Co byste doporučili? Díky.
Rebu? Ted nezertuju.
eh :) A nějaké další tipy?
Co treba zkusit otocit blatnik. Kdyz Indian otocil podkovu.. hlavne s tema dlouhejma plechovejma by to mohlo byt cool… jak motorka na ledovou plochou drahu.
Covece padlisto, ja proti tobe nic nemám, ale proč reaguješ na příspěvek, který oslovuje úplně někoho jiného než si ty :) Nicméně jednu výhodu to má, držíš tenhle thread aktualní, díky!
Jezis no tak se snazim poradit co mi sily stacit, no :) Nikdo jinej to za me neudela asi. O tom blatniku pro manitou od SKS asi vis… kdyz uz se to tu v nekolika threadech resilo, jak rikas.
Tady jeste obrazek pro lenochy www.sks-germany.com/en/stage.php?…
Ten Manitou blatník je tu někde vyfocenej. Zkus zapátrat v komponentech.
www.bike-forum.cz/…0/forum.html#…, timto Ti nerikam jdi do historie, pouze jsem ti o tom neco nasel, snad tam neco najdes, mi se to nechce cist
Jo díky, o tom SKS vim, zajdu na nej kouknout, nevim jestli to neni blatník spíš na horský kolo, tudiž moc širokej, ale hlavně když splní účel. A co dozadu, Airlinisti? ;)
ShockBlade comes in a 28" version with a smaller section fitting into narrow trekking forks. , ale jestli i ve verzi pro Manitou… ? Ze stranek to vypada jako ze jo.
Mám právě obavu, že ve verzi 28" pro Manitou není. Alespoň jsem ho v žádném katalogu na webu nenašel. No oběhnu pár shopů a výsledek mého snažení sem dopíšu.
Sice verzi "28 neexistuje, ale nejde o šířku, jako o dýlku a ta se dá něčim nastavit.
muzu ti potvrdit , ze je to problem, ta manitou vidla nema otvor v podkove a navic je podkova otocena dozadu, ovsem resenim by bylo dat pres podkovu objimku typu „made in doma“ a pres ni pak pripevnit klasicky blatnik.Dobre jsou pak prave SKS pro treking kola, ty maji prislusny drzak posuvny (podelne), takze ho lze snadno nastavit do optimalni polohy vuci vidlici . tedy pokud ti budou vyhovovat trvale upevnene blatniky, nebot tyto jsou vybaveny vzperami, jejichz pripevneni na vidlici se deje opet pomoci objimek(uspesne lze vyuzit objimky s mensim prumerem co se dodavaji k blikackam) je to urcite provizorium, ale nevim o jinem reseni vyjma pouzit MTB blatnicek pro odruzene vidlice s pripevnenim do sloupku vidlice, kolo ale pak vypada hodne motorkove.
No dyk MTB Manitou blatníček tady řešíme. Myslim že je to nejlepší volba.
Tam dobře pasuje blatník z ukrajiny.
Na to bacha… ne vsechno z dovozu musi byt perfektni.
aha :-o
Tak po několika návštěvách bike shopů jsem se dopracoval k tomuto výsledku. Pokud chcete přední blatník na cross s manitou vidlici, nezbývá než sáhnout po 26" SKS pro vidlu Manitou. Je samozrejme sirsi, protoze je pro horske kolo, ale co zbyva. Tenhle blatník je v současné době asi jediný, který se dá použít. Od prodejce z bike-expert jsem se dozvěděl, že snad na podzim by měl blatníky pro Manitou nabídnout i nějaký další výrobce. Toť vše. Přesto se ještě zeptám, Airline-isti, crossari, co používáte vy? Nic? Vlastní výroba?
kačer :-P
Tady se Author nenosí a já ho taky rád nemám :-), ale k věci: To jako že ten bajkovej se ti tam nevešel ?
Ja si myslim, proc se vymezovat proti nejake znacce. Tohle forum je myslim docela dobre, a videl jsem tu uz radu prispevku i od majitelu Author kol. Konkretne Airline je myslim docela povedeny. Ten 26" SKS blatnik se tam normálně vejde, jen to na krosovem kole s 700×35 plastema vypada trochu nepatricne.