Zvažuju Barracudy UST a tak mě zajímají vaše zkušenosti. Je to novinka (?) ale snad sem časem někdo něco doplní.
Zvažuju Barracudy UST a tak mě zajímají vaše zkušenosti. Je to novinka (?) ale snad sem časem někdo něco doplní.
Anketa: Mají podle vás význam MRC, 4 Extrusion, GMP atd.
pirane jsou dobry. Muzu ti prodat par novejch nejetejch kevlarovek za 1500
Jaký je tedy důvod prodeje? :) Zájem bych měl pokud by to byly UST.
Asi proto, že jsou dobrý :)
Proc? Jeste nejsou koupeny, jsem ve FJ a maj je tu za tuhle super cenu. Kdyz to budou tu utb nebo co, tak ti mam teda vzit?
Děkuji za nabídku, ale nebudu Tě obtěžovat. Kdyžtak sem pošli jaro – to bude stačit. :) Jen tak pro zajímavost sem, prosím, napiš kolik ty UST (bezdušové) Barracudy stojí EUR.
Bezdusove Barakudy UTS nejsou jeste na trhu, sorrac, ale prej az od kvetna
Ach to mam smolika :(
Ty ne, tys chtel prece ty MRC nebo tak nejak, ze jo? Ty mam a moooc se mi libej, jen nemam rafky na bezdus :o(
Jsem taky zvedavej az nekdo vyzkousi ty pyrane. Ale mam takove tuseni ze zase skoncim u pythonu :) Nemam dobrej pocit z tech bocnich vystupku rek bych ze se na tvrdem podkladu v naklonu budou zvejkat. To same Barrracuda do horsich podminek mam Bulldogy, ale jeste jsem je nevyzkousel :) Co se tyce tvrdosti smesy tak to neresim na do sire 2.1 je vsechno MRC high a sirsi mi asi zadni stavbou neprojdou :)
Tech 1500 za 2plastiky plati i pro Pythony, jak tubeless, tak klasika kevlar
Ahoj. Budu je potrebovat az nekdy v kvetnu. Ale dekuju.
pokud je chces, tak ti je koupim, do CR se vracim az nekdy 17.4. Napis mi pls jeste dnes sms na 723766793 S
Ty brdo, to byl kseft. Kdyz jsem tomu typkovi v kramku polozila na stul par Barakud, par Pythonu a 2 pary topspeedu, tak na me koukal, jak spadlej z visne.
Hosi, mate to u me. K vyzvednuti budou od 15.4. poledne do 25.4. vecer. Penizky mi date pri prevzeti pneu + spesl dovozovou taxu*
Ty barakudy vypadaj fakt dost dobre;o)
Jeste se omlouvam Dafovi za popleteni cen. 1500kc bylo za par bezdusovejch skorpionu, python je holt drazsi. Promin
*cokolada dle vaseho vyberu ;o)
Tak to by jsme se mohli domluvit na pondeli 17.4. a krom specialni dovozove taxy dostanes i na zadek :))) Ale jinak teda dekuji.
taky bych bral ty plaštiky UST,ale nevim nevim lepši bych zustal u pythonu
Vyzkoušel je někdo během toho roku? :) Nebo i ty PIRANHA…