Zdravím profíky, mám dotaz, napište mi proč si nekoupit Kellys Magic 06, jsem lama. Díky
Zdravím profíky, mám dotaz, napište mi proč si nekoupit Kellys Magic 06, jsem lama. Díky
Spis se zeptej proc si ho koupit. Myslim ze je to slusne kolo za slusne penize.
Díky :-) no já měl strach když sem napíšu proč si ho koupit že ho tu budete kritizovat, ono jak ti tu čtu na BF nejsou zrovna kola Kellys zrovna moc oblíbená, dost lidí na ně nadává :-(
Ja mam Magnuse 05, cca 5000 km a jsem spokojeny. Jedine co me vyslovene stve je vidla, tu jsem si ale nechal vytunit na tuning-test.cz a je to o dost lepsi. Ten Magic pokud je 2006 tak by mel mit asi nejakou levnou Rock Shox.
Tak Magic 06 má tuto: ROCK SHOX Judy J2, 100mm / PopLock Remote Lockout, kolik stojí ale nevím…
Tady máš popis své vidlice i s cenou www.koloshop.cz/index.php?…
to je trošku jiná, tza co má poploc má i olejovou patronui tlumení, ta na koloshopu je basic shit
Ta je určitě jiná, ta na tom koloshopu.cz píšou tam zdvih 80mm na Kellysu je zdvih 100mm
je to nejspíš tahle:
ja mam Kellys Blade a po 3500km ziadny problem.. iba klasicka udrzba.. dotiahnutie niplov , vycistenie pastorku .. bezne veci… som snim velmy spokojny :) je pekny , je za dobru cenu s dobrou vybavou a kvalitnym ramom.. co viac si priat
No tak Blade to už je jiná cenová kategorie jak Magic :-)
lol tlumeni-trenim :-DD
Proč nekoupit Kellys Magic 2006 když už jsem ho viděl za 17.990,–Kč :-)))
pozri co mam v profile… sipal by som si popol na hlavu keby som hlasoval proti :)
teraz je este v lepsej vybave ako ked som kupil Magic ja… na mojom bola RST Gila Aet sice vzduchova ale nic extra… a aj smejdovejsie kluky… a i napriek tomu som spokojny..
chod donho
jj v sobotu si ho jedu zkusit do Zlína :-)
Pozor na kliky! Suntour je nemá zrovna pevný. Kamarád co má Magica 05, tak po 800km ulámal zuby na malém a velkém převodníku a měnil komlet za kliky SH Deore. LX přehazovačka je inverzní, s klasickým řazením Deore to může někomu vadit. Musíš být na ní hodnej, velice lehce se dá ohnout patka a pak to neřadí vůbec. Jinak si myslím, že docela dobrý.
Kolik má ten kamarád kilo a co jezdí? :-)
Zkoušel jsem ho ve Zlíně tuto sobotu a jsem jím nadšený! Už jsem si ho objednal :-) barva Black
Píši pozdě ale přece. Je to rekreant, najel nějakých 2000km, ale vše v terénu, tj. hlavně lesní stezky, louky a pole. Váží kolem 80kg. Je to jeho první bajk, z čehož vyplývá, že řadil jak „dobytek“. Možná i to mělo za následek tak rychle opotřebování.
Už ho mám doma, přivezl jsem si ho z Valmezu a jsem jím přímo nadšený, o víkendu ho prubnu venku :-)
Jojo, ale precijen nechval dne pred vecerem. ja si koupil letosniho madmana a i presto, ze jsem spokojenej s jizdnima vlastnostma a v podstate nemam vytky, tak precijen ten sjetej lak od bovdenu po 100km proste nechapu..No jo, aspon pro priste vim, ze mam koupit ty nalepky ne „az bude cas“
Využiju tenhle link. Taky jsem se rozhodl pro Kellys Magic 06, může mi jen někdo něco napsat o brzdách TEKTRO 832AL, jsou to shitt, průměr, nebo … ? No, asi super brzdy to nebudou. Dík
Zadne extra brzdy to nejsou, ale kdyz vymenis ty origos spalky za nejake trojbarevne BBB tak to bude brzdit dobre
Mám model 2005 a jsem velmi spokojený. Vidle a její LockOut jsou dle mne nejslabší součást. Vyměnil jsem pedály za jednostranné nášlapy a je to paráda.