Kdo poradí chci koupit silničku do 33000
Kdo poradí chci koupit silničku do 33000
To bys musel bejt kapku konkrétnější. Silniček do 33000 je hodně. Není problém za tyhle peníze kolo na Ultegře 10. Otázka je na co to chceš, jestli máš v plánu za rok nějaký upgrade atd.
Když se koukneš na www.mtbs.cz/…_hledej.html?… tak uvidíš co je všechno k mání.
Nechci jezdit zavody jen tak pro radost.Zatím jsem jezdil jen MTB takže na silnici začínám kouka jsem na Meridu road 904 a nemohu se nějak rozhoupat.
i na peloton 3/06 je tam test silnicdo 35, PELLS,Author Merida,Fort nebo to eRBaso
No zrovna tahle Merida je podle mě hodně dobrý kolo na první zážitky se silnicí. Slušnej rám i vidle, 105ka už je dobrá sada a hlavně to má dobrý převody – vzadu max. 27ka a compact převodníky od FSA (50/34) což je pro hobby ježdění ideální. Za ty prachy skvělý kolo.
mno ja silnici jezdim-mrkni k FORTu-udelaj ti co ti na ocich uvidi…za 33k u Duratecu asi moc nesezenes-ale mrknout muzes-doporucuju nesetrit na ramu, spis na komponentech-na normani jezdeni je adekvatni Campa veloce,mirage…shitmano tiagra,105…pokud nejsi zvykly na zadny takovy system, tak doporucuju campu…
Povez mene znalemu. Proc doporucujes pokud neni zvykly na „takovy“ system campu?
servis je daaaaleko levnejsi, vsechny nahradni dily jsou dostupny. spousta veci je kompatibilnich a 9tkovy paky klidne prebudujes za par stovek na 10ku. spotrebni material je levnej a vubec. proste Campa je Campa.
Tim nerikam ze Shitmano je uplne spatny, to v zadnym pripade, ale poptej se jak je to s dostupnosti a cenama nahradnich dilu na shitmano… jako kdyz se ti posere neco vic v pace, hned doptanes dobrou radu od Langeho, ze za bratru 4000 muzes mit prece novou. To mas od Campy normos desitkovy razeni.
Campa je ale dražší…nebo se mi to zdá? Přímý srovnání mezi sadama asi neexistuje. Máš nějaký tip, kde se dá CAMPA koupit nějak dobře? Pro mě je limitující i to, že na rámu je ITA závit a tak odpadá možnost koupit celou SHIMANO sadu. :(
Celkem solidní výběr a slušný ceny má koloshop.cz . Zapletený kola sem ale kupoval z www.bike-palast.com – ty ceny sou oproti ČR naprosto jinde.
Ja bych popremyslel o Pellsu na Veloci. Kompletni sada + dobrej ram a doplnky, to vse za hodne slusnou cenu 27k Kc. Za zbylych 6k bych dokoupil zapleteny kola a vyrazil hltat km :)
Pells vypadá dobře koukal jsem teď na něj,ale myslim že půjdu do Meridy do 904 mám ji zamluvenou a nechci čekat myslím že neprohloupim a nebo ještě trošku přisypu a koupim 905 čekám jak se vymáčknou na krámě budu tam kupovat už 4 kolo tak mi prej udělaj cenu
Az na ten dyzajn je to slusny kolo
To je jediná věc kvůli které váhám jestli jo nebo ne
a co CUBE na VELOCE-9s za 31990??
Kde to najdu ať se mrknu dík
snad to zjistím…
OK:Dík
cube-bikes.cz cube-bikes.de/
Zajimavy, me se zrovna Meridy libej designove nejvic (myslim samozrejme v tyhle cenovy hladine).
Když ta žlutá je moc divoká ale jinak je to kolo šik
ja si nechal stavet tohle v jiny barve ,akorat sem si po dlouhym rozvazovani priplatil za ultegru
A jak to lítá jsi spokojenej.Jinak jsem koukal na tento rám a našel jsem další barvu černo žlutou to už vypadá o dost lépe
Staveli Ti to primo v racebike?
ne , velo plzen, na tej ultegre 35
Kolik jsi za to zaplatil?
35?
Vzhledem k tomu, ze sam mam Meridu, tak nechcu moc vyskakovat. Ovsem z letosnich modelu se mi libi jedine ROAD CARBON SPECIAL EDITION
Nevypada zle, ale jsou tam hezci modely :)
To je dobrý ale vzhledem k tomu že nejsem za vodou tak musim koukat na to na co mám.