Zdarec bajkeri, co myslite, kterej z tehle plastu je lepci? Snazim se jezdit hodne prudky, az vrazedny vyjezdy a taky dost rychly sjezdy a vubec nevim, ktery plaste vybrat… Kterej z tehle dvou byste mi poradili? Diky moc
Zdarec bajkeri, co myslite, kterej z tehle plastu je lepci? Snazim se jezdit hodne prudky, az vrazedny vyjezdy a taky dost rychly sjezdy a vubec nevim, ktery plaste vybrat… Kterej z tehle dvou byste mi poradili? Diky moc
Rozhodne nanorapror. S michelinem je defektu jak maku :(
Na suchu mam s Nanoraptorem dobre zkusenosti, i v technictejsich sjzedech, ale do blata moc neni.
Me ale prave pride, ze ma Nano Raptor dost blbej vzorek… Ze Michelin ma lepci, takovej dravejsi!
Nanoraptor je docela v pohode, ale na suchu, v blate se rychle zasere, hur cisti a moc dobre nedrzi. Ale na suchu nema konkurenci. Ani moc defektu jsem s nim nemel. Pokud chces trochu lepsi vzorek, tak zkus MutanoRaptor. Ten ma vetsi bocni vystupky, drzi o neco lip, trochu ridsi vzorek, ale behoun je docela husty, tak jede taky dobre. Ale NanoRaptoru se v rychlosti nevyrovna, ale je trochu jistejsi. Priste ho zkusim misto NanoRaptoru. Ty reference mam od kamosa, ktery jej ted jezdi, je s nim spokojeny, ale rikal, ze je o kapku pomalejsi, ale porad jede dobre.
Nanoraptory mam taky v satniku.Jenom potvrdim predchozi.Na clenitem suchem povrchu perfektni.Mokro horsi.Blato na to mame jine plaste.
nanoraptor je super ale v tom blate nic moc!jinak dost rychlej a lehkej!
Nanorapror je dobrej na suchý podklad, je rychlej. V technických pasážích drží, drží ale v náklonu najednou i nečekaně ustřelí. Vyváženější se mi zdá Bontrager Jones. Mám s ním ty nejlepší zkušenosti.
Tam je třeba si uvědomit, že nejsi Valentino Rossi a i tomu to vobčas ustřelí ;-)
XCR – pozor shit – praská! Vlastná skusenost 2× reklamácia, aj v anglickom Mountain Bikingu prisli na to iste, dopadol tam najhoršie zo všetkých( verzia All Mountain), pritom patril k najdrahším. Kto vyhral? Bontrager Mud 2.2