dnes sem koupil v BAUHAUSU motolékárničku je malá a lehká maj ji za 115,– Kč myslim že to neni tak velka investice :-) už to tu asi bylo ale opakováni je matka moudrosti;-) přilbu vozíme, ale přiznejte se kdo vozí lekarničku?
dnes sem koupil v BAUHAUSU motolékárničku je malá a lehká maj ji za 115,– Kč myslim že to neni tak velka investice :-) už to tu asi bylo ale opakováni je matka moudrosti;-) přilbu vozíme, ale přiznejte se kdo vozí lekarničku?
Anketa: vozíš lékarničku?
Co považuješ pod slovem lékarnička? Myslíš komplet výbavu? Nebo jen něco?
nekomu muze stacit treba lubrikacni gel, sprcky a postinor:)
Co si kurňa myslíš? :)
Nic, coby sem si mel myslet?
No abych pravdu rek tak sem az ted zjistil komu sem vubec odpovidal.;)
:)
no něco co ti bude v terénu platný :-) teploměr asi ne ;-)
ja vozim ve flasce cistou vodu…kdyz se vykydlim nekde na bahne, tak bebicko oplachnu a ficim dal nebo domu:)
kianidovou kapsli radši nikdy nezapomenout s sebou:-)
a nebo soudek s rumem na krk :-D
parkrát by se hodila ale do podsedlovky se nevleze
prilbu nevozime.
a kolik vas je?;
vic nez vas.
1,5?
a kolik je teda vas?
vic :-)
1.55periodickych?;
napsal si to dost nejasne.cili nas musi byt minimalne 1.56periodickych.
tak tebe donutíme aspon k té lékárničce :-D
maximalne aby zapozoval a strhl obdiv :-)
hele zeptej se bajkra ci to byl napad nasadit mi helmu P-)
Chudinko, a teď máš vši, viď :-P
to sou blechy psi, ty na m-joje nejdou, a hlavne jim bude zima;o)
to sem jako nečet :-/
davej bacha,bajkr ma ruce,jako ty stehna:-)
aspon vime jak se ti tam ta helma dostala;)
:-)))
:-))))))))
:-DDD
jo klidne.
a tak ti slušela ;-)
a budes ji vozit na hlave?;)
ze by byla ucelnejsi nez polystirenova helma?
i lekarnicka muze vypadat jako kus polystirenu;)
uz aby byla taky tak „skvele“ tvarovana..
to zalezi na bajkerovi bych rekl, E je jen model
přemejšlel sem že bych si ted na ní mohl nechat napsat zlatym písmen tuto přilbu měl na hlavě enjoy :-D
a to bys byl za za posledni 2 roky jedinej.a uplne jedinej,komu jsem s ni jel,bacha na to!:-)
šak ty si taky jedinej komu sem jí pujčil ;-)
aspon se ty blechy tolik nesirej..;)
a na dres si muzes dat: jezdil jsem na Enjoye, hec :-)
Nikdy nevyjizdim bez jodisolu, flastru a papirovych kapesniku :)
no mam sebou pidi jodovku, nejakou naplast, provazek jako skrtidlo a obvaz. teda je to v batohu, ktery sebou beru na vetsi vyjizdky…
Ja s sebou vozim kompletni lekarnu, dokonce jsem si nedavno udelal kurz prvni pomoci :-) Vychazim z toho, ze kdyz zustanu lezet nekde v lese, tak se taky muzu dost nacekat, nez dorazi kvalifikovana pomoc.
Nevozim nic. Co je v terenu potreba???Pro resuscitaci si clovek pomuze bez materialu,pro masivni krvaceni-zaskrcovadlo se da z neceho udelat (duse,rukavky apod.) dezinfekce neni potreba-to se osetri doma, zlomenina klicni kosti-znehybnit pomoci nohavku,rukavku apod. Jak rikam,neni relativne akutne nic potreba,staci trosku improvizovat:))
Presne tak – pokud je to vazny, tak ti trojcipy satek a gumovy zaskrcovadlo stejne nepomuze o nic vic, nez veci, ktery s sebou bezne mas a prkotiny nema cenu na miste resit.
mozna si jen jeste nezazil poradnej uraz uprostred lesa
To nezazil. Zazil jsem jenom zlomenou klicni kost a pak nejaky lety pres riditka:))) Co je podle tebe treba „poradnej uraz“ uprostred lesa??
Ještě že máš v profilu: hlavně XC, co mě nezabije, to mě posílí :o)
lepší něco než nic ;-)
lepší něco než nic ;-)
a rovnou 2×;)
Vozím si v podsedlovce lékárničku od Salewy
www.salewa.com/ausruestung.php?…
Váží něco přes 200g a to se dá přežít. Doufám, že ji nebudu muset někdy vytáhnout!
A jak je prosím tě zhruba veliká?
Taky by mě zajímalo…
když už se tu řeší lékarnička… pár lidí vozí takovou malou červenou lékárničku první pomoci… (velikost tak 15155) nevíte kde a případně za kolik by se dala sehnat?
treba v outdoorovejch kramech… dela to deuter, boll a spousta dalsich firem… od 4 stovek nahoru podle vybaveni
hudy.cz/GoodsDetail_LS.asp?nDepartmentID=235&nGoodsID=28876&nLanguageID=1
jo tohle přesně mylsím:) jen jsem si nebyl jistej kdo to dělá… a oblíbená otázka na dotaz kde se to dá sehnat byla:„všude“…
,,všude v lékarnách" a specializovaných pracovištích :)
no právě;)ale ta odpověď byla jen to všude:) a všude v lékárnách taky ne:( to jsem zkoušel…
Tak se podívej..kde tuhle značku podporují a máš vyhráno…:)
no první vyhrání…;) :D ale uvidíme:) zatím spíš doufám že jí nebudu potřebovat:D
Proto si ji raději ani nekupuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tka jsem to nemyslel;) myslel jsem to tak že zatím dokud jí nekoupím mi nic jiného nezbývá:)
zajed si do toho bauhausu je dobra za 115,– a co ti bude chybět si dokoupíš v lekarně ;-)
:D :D ale to je velká ne? tohle je právě super páč je to malý, lehký a skladný:) nepotřebuješ sebou vozit jipku nebo operační sál:D
nevim čemu říkáš velká ale tahle se vejde do kapsy u bundy v pohodě :-) a voziš hrba tak neni co řešit
že jo viď navíc na těch 40 kiláků…;) :D
:-D
Praha je kurňa hl. m. ČR..tak se tam musí dát koupit..tahle lékarnička:)