Tento týden je jako zrozený na kolo..tak šup nasedat, máme zpoždění…zima byla dlouhá :)
Tento týden je jako zrozený na kolo..tak šup nasedat, máme zpoždění…zima byla dlouhá :)
Anketa: Jezdíte do hokny na kole(do školy) ?
jj uz najizdim co to da, zima byla fakt dlouha, letosni sezona bude jedna velka tragedie :)
Nemusite spechat, snezit uz nebude, bude uz jenom teplejc, tak si kola uzijeme urcite kralovsky, hura!
už zase padá.............:)
i v praze
4cm …
urcite u muzea…
jo chtel jsem vyrazit…bohuzel jsem zjistil,ze klicek od zamku jsem nechal 180km od Brna…tak snad pristi tydem:(
Tak to je pech!!!
Půjč si pákovky! :)
asi to tak dopadne,pac si vubec nevzpominam,kam jsem ten zamek doma dal:(
Počkej, já jsem myslel, že nemáš klíč od zámku a ne zámek, to by potom neměl být problém, ne? :))
samo,ze klic…kdyz ty dve slova jsou tak podobny:)
a nám se zasekl zámek od kočárkárny:-( (aspoň že sem měl náhodou jedno kolo v pokojíku:-) )
…asi nam to nekdo nepreje:)
To jsou Ti, co se svým kolesem i spijó:) a ne, že ne:)))
hnedka se dvěma (ale jedno je rozebraný), hmmmmm, grupáček:-)
hahaha. tady u nas tuny snehu. okolo silnic i dvoumetrove mantaky, lyzarska sezona v plnem proudu.. kolo asi nedopadne.
jaký tuny sněhu já sníh neviděl tak 14dní a možná i dýl, jasně za barákem je flek 2×2m, ale to je všechno :-D
tak tam u vas v okoli byl asi nakej error.. chyba systemu. se stava.
u nás na drsném severu, není sníh skoro nikdy a nebo jenom málo a hned sleze :-) výhoda uhelných elektráren
pockej, pockej… ja bydlim taky na severu a tady je snehu mrte moc nejvic..
Coto meleš? Padej zpátky na běžky… :P
U mě opět zafungoval zákon schválnosti, takže bohužel nejezdím :/
Tak u nas uz roztalo ve meste tak 90% snehu, ale na vesnicich je toho jeste celkem dost. Ale silnice sou suchy a to je zaklad. Jinak ma prej zase tenhle tyden (snad aj zitra) snezit. Je to proste na hov..
Nebude snezit.. Mozna tobe v palici…
Tož mně asi dneska sněží v palici. :-)
I v Liberci už se dá najíždět po hlavních tazích:) Směr Česká Lípa a Ml.Boleslav. Hurááá!!!!
Zrovna od tebe, ktera se tady celou zimu ze snehu raduje, tenhle thread fakt sedi;-) Snih na horach bude jeste tak mesic a pul – 2 mesice tat a tak 5–6 mesicu potom zase napadane, takze uzivejte kazdyho dne na biku, je jich malo.
BTW: podle dnesni MF DNES v krusnych horach do brezna byl snih 94 dni v kuse, pricemz prumer za zimu je 50:o(
btw: na opravdovejch horach snih nemizi nikdy..;)
Kusuj, nizinaku;-) Jsou to kopecky, no, ale na „opravdovejch horach“ se zas temer jezdit neda.
takze letos ti to moc nepujde co?:-).zadnej trenink,vykonnost pujde dolu,technika taky pryc.. jojo.. :-D
Hlavne,ze z toho mas radost;-)
napodobne;-P
U nas v Liberci teda snezi:) Ale najel sem dalsi 4,5km na bajku:)
Víš jaký je rozdíl mezi létem a zimou? V létě je míň sněhu…
:-DD definice hor;)
Mi to nevadi, ja leto nerad, je moc horko
Včera do práce na kole, dnes pěšky – sněží.
tak nejak. Vcera bylo na kolo nadherne, do tech dnesnich brecek…
pha- snezi (vecer nevim, byla tma :-)
kdyby jen snezilo, to je Sibir… dyk chumeli jako o zivot!.. :////… dneska rano jsem na Svehlove v Hostivari videla cyklistu, silnicare, chudinka, vypadal ze to necekal, ze bude tak chumelit… no, snad dojel v celku. Zrovna vcera jsem si rikala: jo, sest hodin, krasne svetlo, sucho, to by mozna slo rano vyrazit do prace na kole… a dneska tohle… brrrrr…
no to me po*er… sem chtel na bike a pada ta nejmokrejsi sra*ka co muze bejt…
a bude hur :-)
to jde?! 8-O
jj na ct24 rikali ze bude zase kosa :-) jeste ze jsem si vzal kulicha i rukavice, clovek nikdy nevi :-) (treba ze mi v laborce vecer vypnou topeni :-(
jo at mrzne, ale tohle je humus..
hmm tak dneska zase ne :/
ide sa na lyze, bajk nemozem ani vidiet.. skialpova sezona zacina pomaly :-)
Tož mi co jsme si přes zimu uhnali reuma si včil dáme chvilku pauzu. :)
v pze je nadherne :-) clovek vyleze na svet a hned je krasne :-)
mate sneh? supeeer!!!
ee, slunicko a teplicko, az mi to kurnadrat sviti na monitor a ja se tu prazim :-) btw uz jsem na „nohou“ 33 hodin bez zamhoureni oka, ale tohle jsem zaregistroval
33 hodin, tak to seš dobrej. Dá se to nějak přepočítat na kilometry? :))
jj 66 hodin na valcich :-)
tak to máš dobré, hodina je 30 km, tak 66 hodin máš 1980 km. To máš slušné za jednu šichtu… :))
tak to pošli sem, tady je pořád hnusně zataženo, člověk neví jestli bude pršet nebo sněžit… :))
Dnešní ráno nepotěšilo asi nikoho :( zase ščije bo sněží…ale teď už to bude jen e jen lepší … doufejme!! :)
No jenom aby, oni už toho naslibovali…
Slibují hory doly..od té doby, co tam není Zákopčaník, tak to jde skopca!! Už není slunce v duši, ale …domyslete si to sami:)
Všichni mají bezdušáky?
co mas proti zime? take pekne fotky vam tu servirujem.. to v lete nebude mozne :-)
Já nic…i když je dlouhá :) zeptej se bráchy… :)
Tím bych si nebyl tak jistej…
fotky sice pěkné, ale to mi je na nic, když venku je hnusně…
To je prauda! Na horách může býz i fešně..ale tady v nížinách..když prší..uááá
Run to the hills!!! (run for your neviem co :)
:)
…lives
teda jestli jsi myslel Iron Maiden a já umím anglicky. Dost podmínek :)
asi to tak bude, si myslím… :))
Zítra má být pěkně! Telefonoval mi Zákopčaník :D
Paráda, ale kde, v celé ČR nebo jenom u vás v Brně ??
Já myslím, že je dneska všude pěkně..relativeně:)
Ted jsem dorazil z Phy domu. Je tu relativne kosa a relativne dost snehu, kterej moc netaje:o(
Já taky dorazila ze školy na kole..docela hodně fouká! a studeně:( ale zase nějaké km přibyli :)
už jezdíš kolem řeky nebo hazarduješ se životem kolem zvonařky. :)
Zvonařka…ale ráno to tak šilený nebylo…měla jsem až na desátou:)
Pribyly…se stydim!!!
dnes rano –5 :-( uz bych se chtel zbavit zimnich hadru… nastesti, alespon (ve ctvrtek 23.3.) nesnezi :-)
Toz pekny jaro sme sem z Francie dovezli, ne? Zatimco tady pry bylo hnusne, tak tam 2 metry snehu, prasan a od druhyho dne azuro, to jsem jeste v breznu nezazil, bomba. Kazdopadne ted sup nasedat, jedu dohanet zpozdeni…vyjizdim z hokny:o)
No, teď to bude už jen lepší:) SNAD