***Kolo zastrelit za ten dest?***

51 nepřečtených
  • lOlA

Tak koho by jste zastrelili za ten dest, ktery je prave nad Brnem? ja asi sebe! vcera jsem nejel!ja voil!:o)))

0 0
    • ddd - andy  

Dest je dobrej, aspon rozmoci vsechen shih – tady v Praze snezi.. :-)

0 0
      • Radek Broz  

JJ, dest bych chtel – bez nej to taje pomalu. Jelikoz v i v Pze snezilo, tak se bojim, kolik zase pripadlo u nas:o(

0 0
    • Al_Bunda  

Mladá Boleslav – sněží

0 0
    • fousac  

kolo za to nemuze.. kolo nestrilet..

0 0
    • Pá-dlista1  

Co bych dal za dest.

0 0
    • vlk  

jo jo rozumoklý sníh či rozmrzající-to je nahouby na tom se nedá jezdit, BuĎ ať je to zmrzlý, nebo když ho je málo tak poloroztátý-aby se kolo prohrabalo na podklad a nebo žádný. Ale nynější stav je kolu nepřející, Moc sněhu a ještě rozmrzá-se to boří a kolo akorát tak prohrabuje.

0 0
    • lOlA  

no prave ze v brne bylo dva dny krasne tak ze dneska vyjedu.kouknu rano z okna a malem jsem dostal infarkt!

0 0
      • Venda  

Já jsem taky včera zaváhal. A dnes… V okolí Hradce Králové napad nový sníh a stále sněží…

0 0
      • Splinter  

Eště že sem oba ty dny jel… :P

0 0
    • Biker jak Pes  

Opava – zataženo, sucho a asi 2 stupně nad nulou už se nemůžu dočkat až vypadnu ze školy… :))

0 0
    • Medunka  

nevite nekdo jak je na slovacku?

0 0
    • cabbage  

nad brnem ať je co chce, ale tady snežíííííí 8-/

0 0
    • Roman  

Jen ať prší – porostou hříbky :)

0 0
    • MARIN  

co to je dest? to je to co sem uz od pulky prosince nevidel? Taj toho bych potreboval viiiic aby ten bilej bordel z lesa zmizel a s nim i sul na silnici :)

0 0
    • Beeda  

zvazuji kapotaz a vyhrivani na dalsi sezonu…VAZNE! B.

0 0
    • rasto  

uz jsem se chtel na.rat, ze zacalo svitit slunce! po 3 dnech jsem ho mel plne zuby! zacal jsem se modlit aby se opet ochladilo a abych opet zazil pliskanici! :-/

0 0
    • orca  

Včera jsem se byl projet :-) A ráno vykoukl ven a jen mokro a když jsem vyjel taková chumelenice naštěstí silnice jen mokré (5.00–5.30) Plzeň. A už to tady osychá tak odpo dám další km… JARO JE TADY !!!! Plzeňsko hlásí max 5% sněhu …

0 0
    • kajulka2  

Svitavsko:nic nepadá, silnice většinou suchý, sem tam zbytky sněhu, spousta pisku, včera sem konečně letos vyrazil :)

0 0
    • rock  

Jenom ať prší, alespoň sníh zmizí rychleji. V lese se o víkendu moc nedalo, ať už jsou ty bílé sr…y pryč.

0 0
    • Pinocio  

taky jsem včera nejel v naději, že dneska budu mít víc času..........no a ku.....zase pada:-(

0 0
    • cabbage  

Vylezu ze školy a nic se nesype, dokonce je i sucho, pak vylezu z metra a zas coowa padá…

0 0
      • Martin  

olomouc hlásí docela sucho a chladno. ale zataženo. včera odpoledne asi do 1530 svítilo sluníčko, už jsem se těšil, že taky vyjedu a 3,14ču leda. než jsem dojel z práce, slunko zašlo a konec.

0 0
    • mastihuba  

jj jen ať prší. V neděli se dalo jet dopoledne dokud to bylo ještě přimrzlý a večer až to bylo přimrzlý. Těm chudákům co se trápily odpoledne při oblevě v rozbředlé kaši jsem vůbec nezáviděl.

0 0
      • rock  

Taky jsem si nezáviděl :-) … ale ráno byly F1 a večer … no, už tak se podezřele stmívalo, když jsem se vracel a za tmy (pokud možno) nejezdím …

0 0
    • RUMcajs  

Zastel sebe! Mas mit destivzdorne obleceni a pak si deste a prazdnych trailu uzivat :-)

0 0
    • Splinter  

Už svítí slnéčko…

0 0
    • Páník  

jj…v Brne to docela ujde

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.