Tak koho by jste zastrelili za ten dest, ktery je prave nad Brnem? ja asi sebe! vcera jsem nejel!ja voil!:o)))
Tak koho by jste zastrelili za ten dest, ktery je prave nad Brnem? ja asi sebe! vcera jsem nejel!ja voil!:o)))
Dest je dobrej, aspon rozmoci vsechen shih – tady v Praze snezi.. :-)
JJ, dest bych chtel – bez nej to taje pomalu. Jelikoz v i v Pze snezilo, tak se bojim, kolik zase pripadlo u nas:o(
Mladá Boleslav – sněží
kolo za to nemuze.. kolo nestrilet..
Co bych dal za dest.
jo jo rozumoklý sníh či rozmrzající-to je nahouby na tom se nedá jezdit, BuĎ ať je to zmrzlý, nebo když ho je málo tak poloroztátý-aby se kolo prohrabalo na podklad a nebo žádný. Ale nynější stav je kolu nepřející, Moc sněhu a ještě rozmrzá-se to boří a kolo akorát tak prohrabuje.
no prave ze v brne bylo dva dny krasne tak ze dneska vyjedu.kouknu rano z okna a malem jsem dostal infarkt!
Já jsem taky včera zaváhal. A dnes… V okolí Hradce Králové napad nový sníh a stále sněží…
Eště že sem oba ty dny jel… :P
Opava – zataženo, sucho a asi 2 stupně nad nulou už se nemůžu dočkat až vypadnu ze školy… :))
V kolik to bude? Ja jen, ze prset (mozna i snezit) u vas zacne v cca 13hod ;)
před třetí už budu doma se oblíkat na kolo… :))
myslis? :-)
ne, já to vím… ;)
Hlavně aby sis to nerozmyslel!!
to jako pojedes i kdyby padaly hovna s hakama? de to na vychod a v Praze zacalo snezit presne v 5:50. v jednu tam u vas bude uz asi snezit :-)
však ono se to otočí zpátky na Prahu… :)) a nekažte mi náladu, protože zatím je pěkně a já pořád doufám…
No to je zvlastni.. u nas na vychod od Phy to zaclo padat uz vcera vecer.
v 5:50 sem na Chodove vylez z baraku, bylo sucho a zacainaly padat prvni vlocky.
Nezapomen neco nepromokaveho ;)
tak a je to tu
Chodí policajt po mostě sem a tam a pořád říká:"Já se snad poseru,no já se snad poseru,poseru se,já se z toho fakticky asi poseru,no a je to tady
:-))))
Tak co? Uz tam leje?
No je tady tak všelijak, nevím jestli mám jet, nebo ne. Je tady zataženo, něco pada a nevím jestli to je sníh, mušky nebo to jenom komáři „ščijou“ :)) Ale vidím to tak, že to nechám na zítřek… :(((
takze vyjizdej,prislo skoro leto
nevite nekdo jak je na slovacku?
prave ted v Bratislave je 12–13 stupnu , uplne jasno , sviti slunicko.
Dik, doufam, ze o vikendu kousek na zapad bude stejne
Na vikend nam tady hlasi dest :(
nad brnem ať je co chce, ale tady snežíííííí 8-/
Jen ať prší – porostou hříbky :)
sme rad ze nejsem jedine komu z toho hrabe…
co to je dest? to je to co sem uz od pulky prosince nevidel? Taj toho bych potreboval viiiic aby ten bilej bordel z lesa zmizel a s nim i sul na silnici :)
…a baraky podel rek…
..uz by bylo nacase…
Nemaj je tam stavet.
zvazuji kapotaz a vyhrivani na dalsi sezonu…VAZNE! B.
uz jsem se chtel na.rat, ze zacalo svitit slunce! po 3 dnech jsem ho mel plne zuby! zacal jsem se modlit aby se opet ochladilo a abych opet zazil pliskanici! :-/
Včera jsem se byl projet :-) A ráno vykoukl ven a jen mokro a když jsem vyjel taková chumelenice naštěstí silnice jen mokré (5.00–5.30) Plzeň. A už to tady osychá tak odpo dám další km… JARO JE TADY !!!! Plzeňsko hlásí max 5% sněhu …
Svitavsko:nic nepadá, silnice většinou suchý, sem tam zbytky sněhu, spousta pisku, včera sem konečně letos vyrazil :)
Jenom ať prší, alespoň sníh zmizí rychleji. V lese se o víkendu moc nedalo, ať už jsou ty bílé sr…y pryč.
taky jsem včera nejel v naději, že dneska budu mít víc času..........no a ku.....zase pada:-(
Vylezu ze školy a nic se nesype, dokonce je i sucho, pak vylezu z metra a zas coowa padá…
olomouc hlásí docela sucho a chladno. ale zataženo. včera odpoledne asi do 1530 svítilo sluníčko, už jsem se těšil, že taky vyjedu a 3,14ču leda. než jsem dojel z práce, slunko zašlo a konec.
jj jen ať prší. V neděli se dalo jet dopoledne dokud to bylo ještě přimrzlý a večer až to bylo přimrzlý. Těm chudákům co se trápily odpoledne při oblevě v rozbředlé kaši jsem vůbec nezáviděl.
Taky jsem si nezáviděl :-) … ale ráno byly F1 a večer … no, už tak se podezřele stmívalo, když jsem se vracel a za tmy (pokud možno) nejezdím …
Zastel sebe! Mas mit destivzdorne obleceni a pak si deste a prazdnych trailu uzivat :-)
Už svítí slnéčko…
jj…v Brne to docela ujde