Caute, uz fakt nevim, radeji sem zalozil novy thread :-)) Potrebuju bundu na kolo, na jaro, podzim popr. i zimu a pokud by to slo i jako vesta na leto bylo by to vic nez skvele, bylo to tu fakt uz 1000×, dneska se mi strasne zalibila Sensor Magnum, vim ze uz se tu o tom bavili, ale musim se jeste zeptat na par veci a ten thread uz mi prijde docela neaktualni. Opravdu jedine na co ji chci je to KOLO. Sedla mi perfektne, citil sem se v ni fakt dobre. Ale vaham, protoze jsem student a ty 3000 je pro mne dost, tak si chci vybrat uz fakt to co bude perfekt. Hlavni co potrebuju po bunde je prodysnost – vim ze je zateplena takze v tom nebudu jezdit ve 20 stupnich ale tedka kdy bude kolem tech 5, 10, 15C takze aby to tomu odpovidalo. Nemela by profukovat, to tahle urcite nebude, a lehkemu jarnimu desti taky odolat. Pisete tam ze je vam v tom horko a jste spoceni a tak, ja mam obleceni zatim jen moiru, primo tu cyklistickou s limeckem, vepredu neprofuk vzadu Ultralight. Dalo by se to nosit primo na to nebo by to chtelo jeste neco mezi to? Skoda ze to nema odepinaci rukavy ale to si kdyztak koupim jen nejakou vestu primo uz na leto, i kdyz kdyby byl nejaky typ co ma odepinaci rukavy tak by to bylo skvely. Snad sem to tak nejak shrnul. Je to moje prvni bunda tak fakt nevim jak brat nektere vase prispevky, protoze hodne lidi uz tu ma fakt odborne a zkusene nazory a to co by bohate stacilo mne by oni na sebe nevzali :-)))
Diky za vsechny Vase nazory a preji mnoho stastnych jarnich km ;-)