Otec si chce koupit kolo merida mastts speed-d…co na něj říkate..díkes
Otec si chce koupit kolo merida mastts speed-d…co na něj říkate..díkes
vypada pekne,ale za tu cenu bych chtel asi lepsi vidlu a osobne bych nechtel dualy P.S. staci se zeptat jednou:)
Mohu jen doporučit, koupil jsem ho před 2 roky a zatím jsem měnil akorát pedály za SPD, jinak jsem absolutně spokojený. Kdyžtak se podívej do mojeho profilu, mám ho tam vyfocené… :))
pekna…ten letosni model je taky moc povedenej (doufejme,ze to nebude cist Pa-dlista…to bysme to zase slizli:))
Jen ať si rýpne, potom si taky rýpnem… :))
sme se rypali odpoledne
aha, tak to jsem tu ještě nebyl…
akorad me trochu stve,ze letos merida dava skoro na vsechny modely zdvih jen 80mm…to by bylo na me asi malo
Pro mě to vystačí bohatě, já se z kopců bojím jako nikdo jiný a navíc teďkom mě začíná bavit víc silnice, takže vyjížďky na biku budou jenom takové chuťovky… :))
to ja na silnici trpim…vzdycky rychle,rychle do lesa.I kdyz dneska jsem vzal za vdek ty silnici (na horaku),pac v tom lese je neskutecnej maglajz
Tak na horáku jet na silnici jsem jel párkrát a nikdy více, je to utrpení jako žádné jiné. Od toho jsou přece silničky, teďkom jsem dostal novou, tak se jí nemůžu nabažit… :))
jj díkes…a co ta vidle na MATTS SPEED-D?…slyšel sem že nic moc…
Vidle si mi zdá v pohodě, ale nemůžu to posoudit, protože je to můj první bike, takže i první vidle, zeptal bych se spíš zkušenějších…
tak ona asi zastak spatna nebude,ale jestli vydrzi s tema 180mm kotoucema (tusim,ze ma vnitrni nohy 28mm)…spis by se mi na tom kole libila treba Tora,ale to uz by bylo trosku drazsi (anebo vymenit hydry za dobry v-cka)
…v novim Velu pisou,ze dobre pochytava nerovnosti,ale hur tlumi a v zime tuhne
Co tak sleduju stav silnic, tak sem rád, že už mám fulla.
Lišák:no tak to ti věřím…voni to tak silničáři ale nechaj-s výmluvou že aspon neusneš za volantem,řidítkama a pod…mám zkušenosti,panč tady u nás na jihu je to pěkný ralley
Tak nějak…
už se těším až se zejtra projedu po delší zdravotně vynucený přestávce…ale jak je předmětem diskuze výše-obávám se že si vyrazím zuby hned za brankou
Tak to můžu potvrdit, ale silničku nevyměním… :))
Tý vidli jsem dal šanci cca 500 km a šla pryč, ještě jsem měnil pedály za SPD, pak gripy, rohy a sedlovku za odpruženou, teď už spokojenost. Kupoval jsem ho v roce 2004.
Zdravíme pozemšťany!