Zdravim chci koupit mongoose thunderball 2005 pro bráchu, 175cm, 70kilo, 17let. Mají jenom 16"rám, není to malé?
Díky Marek
Zdravim chci koupit mongoose thunderball 2005 pro bráchu, 175cm, 70kilo, 17let. Mají jenom 16"rám, není to malé?
Díky Marek
Je to malé. Môžeš to čiastočne vykompenzovať dhším predstavcom a posunuťim sedla dozadu, ale nemusí to byť to pravé orechové.
Si myslim ze idealni by byla 18"… 16" je uz malo.
Pokud to kupujes na to, na co je to urcene, tak bych rekl, ze je to velke…
Nejsem odborník, ale přijde mi že kolo takového typu /mongoose thunderball) má jiné rozměry než klasické. Prodávané velikosti tomu odpovídají. Je určené na skákání , blbnutí a krátké projíždky po lese a malém městě pro 17 letého kluka. Jakou velikost tedy doporučuješ. Díky MArek
Pokud to ma opravdu na blbnuti a skakani, taa bych bral kazdopadne 14". Pri jeho vysce by to mnelo byt akorat… Do 16" bych sel mozna ja a to mam 187cm, ale mozna bych zustal taky u 14"…
já mám 194cm a vozím 12" rám:-) takže pro něj bude BMXko:-)
Dobre no. Zalezi na geometrii a pouziti… :-)
Threadu na vyber velikosti je spousta, tak nebudu zakladat dalsi a zeptam se tady: chci si poridit ram Merida Carbon 906/2006 www.merida-bike.cz/ramy05.php?… ale nevim jakou velikost vybrat. Starsi silnicku (Sirera) mam zrejme 60tku a vcelku mi vyhovuje. Poradite? Jinak geometrie a velikosti ty meridy jsou zde: www.merida-bike.cz/detail06.php?…
zkus tohle, by ti to mohlo pomoct: www.wrenchscience.com/WS1/default.asp
To jsem zkousel, napsalo mi to 58–59, jenze tyhle ramy jsou slopingovy a navic cislovany jako obleceni.
je to total off, ale vsiml sem si toho na uvedenem odkazu, tak to sem musim dat ;). popis aj adrajvu: Sjezdové kolo, ideální pro maratony a dlouhé sportovní vyjížďky… www.mojekolo.cz/index.php?…
Malé to asi bude, já mám 177 cm a rám 19,5". Takže větší…