Existují nějaké „špunty“, které se nacpou do děr po vyšroubování čepů na Včka?
Existují nějaké „špunty“, které se nacpou do děr po vyšroubování čepů na Včka?
heh.. za dva sroubky 100Kč… díky
+poštovný hehe
v každém servisu zbývají plastové záslepky na imbusový šroub do víčka na A-HEAD hlavové složení. To tam nalep chemoprénem a je to O.K.
to se bojim, ze ta dirka je vetsi, nez spunt od víčka
jesli mas Marzocchi tak www.bartonicek.cz/n prodavaji originalni zaslepky Marzocchi.jedna zaslepka stoji asi 45 kc
Já tam namontoval normální šrouby s podložkou co jsem našel doma.
Nějaké zkrácené?
Ne, měřili asi centák, možná o něco víc. Ještě je doma možná mám.
Tak to se na ne zkusim dneska v obchode optat…
Tak kratsi nez dva centimetry nemaj, takze to budu muset vyresit jinak
Pilka na zelezo?
To sice jo, ale nejsem si jistej, zestli bych tim pak neznicil ten zavit na sroubu
Co pouzit zavitove ocko ? Alebo nasad maticu, skrat, obrus a ked pojde matica dole, vytvori koniec zavitu.
A dva centimetry se ti tam nevejdou?
Vejdou, ale budou čouhat ven… takže to už tam můžu rovou nechat ty čepy
Tak já sehnal lepší šrouby. Mně nečouhali…
Normalne si kup srouby na imbus, pozadovaneho prumeru, a rizni je. Zavit by jsi zkonit nemel, a pokud jo, tak ten jeden sroub stoji kolem 2 korun… A mozna sezenes i ten 10/20mm, ktery shanis, ale ted jsi nejsem jistej, jestli se delaji…
Na vidli myslim ze je to 8mm prumer, ale lepsi by byla delka 15mm, ty 20 uz se mi zdaji moc dlouhe.. ale tak jsou to 4 koruny, uvidime
Asi bych to resil prelepenim nejakou samolepkou, treba reflexni. Je to lehky a levnejsi nez origo zaslepky.
hmm, já za ně dal 90 Kč, za obě dvě, ach jo… Tohle mě nenapadlo… Ale zas to hezky vypadá.
mohl bys poslat fotku s detailem?
mno, mrkni se na moje stranky, tam je kolo ve vyssim rozliseni. Jinak nemam digital… Musim pockat, az prijde spolubydlici.
Já jsem to před pár dny řešil taky, zašel jsem do kolo-obchodu a za asi 30,– jsem koupil dva plastový špunty průměru 10mm délky 10mm bez závitu, jen zacvakávací… Takže myslim, že když obejdeš pár obchodů, určitě něco seženeš…
Přesně tohle sem scháněl, ale neměli to :(