Nevím co mám přesně napsat, snad jen – v pátek jsem si objednal Canyona – je to chyba, nebo výhra. Co si o tom myslíte???
Nevím co mám přesně napsat, snad jen – v pátek jsem si objednal Canyona – je to chyba, nebo výhra. Co si o tom myslíte???
Díky alespoň za hlasování – zatím jednoznačné. Také jsem volal známému (prodej + servis biků) a také mě utvrdil. Navíc nevratná záloha je zaplacená, a kdo vybírá, ten přebere – takže jednoznačně to bude Canyon.
Už to neřeš, máš vybráno a pokud tě to utěší, tak podle mě dobře, i když můj hlas je naprosto irelevantní, protože jsem na fullu nikdy nejel :o)
Ja jsem ho jen parkrát zkoušel, takže jsem na tom stejně jako ty. A tak doufám, že od půlky dubna se to změní.
hehe… vsichni jsou stejni :) neco si koupi a pak zkoumaj, jestli nahodou nevybrali spatne, nebo jestli to ted nekde nemaj levnej a kdyz jo, tak si nadavaj ze meli pockat…
tak přesně tohle nedělám, jak si něco koupím tak to přestanu zkoumat, preventivně se pak minimálně 1/2 nepodívám co je v dané oblasi nového, to bych se z toho zbláznil :o)