Mám zájem o Mongoose Meteor Comp www.x-bikes.cz/?… ve velikosti 20", mám 186cm/90kg, vzálenost od rozkroku cca. 90cm, myslíte že mi bude OK? Budu ho kupovat přes net a nemám ho kde vyzkoušet. Mé předchozí kolo je krosový AUTHOR 20".
Mám zájem o Mongoose Meteor Comp www.x-bikes.cz/?… ve velikosti 20", mám 186cm/90kg, vzálenost od rozkroku cca. 90cm, myslíte že mi bude OK? Budu ho kupovat přes net a nemám ho kde vyzkoušet. Mé předchozí kolo je krosový AUTHOR 20".
myslim ze bude, ale docela pochybuju ze ho jeste maji pac v celym jm kraju je vyprodanej. Ta cena je totiz super, ja sem uz koupil (vybral) dvema kamoskam.
Geometrie je tu www.mongoose.com/…s/detail.php?… , ale moc tomu nerozumím.
fajn kolečko…já jsem si na X_bikes pořídil před půl rokem Meteore Team…radši bych si vyzkoušel kolo někde na krámě…tohle je model 2005 a model 2006 se lišit nebude..
mam 185cm a 20" je mi dobre. vlastnim model 04 (na shimanu) a jezdi se mi na nem super ;).
zaroven s dovolenim toho threadu vyuziju a tez se zeptam >:-) jakou tento ram snese snese vidli? nikde sem se nedocetl kolik muze byt max vzdalenost patka–korunka. stavajici judy 80mm ma neco kolem 460mm.
btw. je to meteorE ;-p
Taky by mně to zajímalo, ještě jsem chtěl zlomit prodejce, aby mi vyměnil vidlu za Marzocchi MX Comp 105.
když mu doplatíš, tak ho ani lámat nemusíš ;-)
Však jo, ale nevím, jestli tu starou bude chtít.
kdyžtak ji dáš na zadek :-) to víš, že bude, pokud bude souhlasit, tak tu starou prostřelí jinde, tak to chodí, komponenty se normálně čenžujou,i přes internet by to mělo být na pohodu.
Asi to padlo, sice slíbyli, že se ještě ozvou… Který z těchto: www.sterba-kola.cz/…ych_ramu.xls rámů by jste mi doporučili? Rozhodl jesm se že si kolo poskládám, na něčem ušetřím tak, že použiji komponenty ze starého kola.
Džez nade vše!