• fousek

Nevite jakym klicem se to steluje a jak hluboko asi ten adjuster je? V manualu pisou „Insert a 12mm tee-key into the stanchion being very careful to center the notch of the adjuster.“ Takhle to vypada ze to je na plochej sroubovak sirokej 12 mm, ale kdyz ho tam strcim tak dosahnu az na dno a zadna drazka tam neni.

0 0
    • CZiko  

je to dlouhý imbus… ty jsi ho k té vidlici nedostal?

0 0
    • micro  

Pockat, tohle me zajima. To jako kdyz si koupim Marzochu s vnitrnim stelovanim , musej k tomu pribalit tenhle klic ?? Budu totiz kupovat DJ3 06 – a nevim jestli pres net o 700 levnejc, nebo v kamenaku. Bylo by dobry, aby v tom baleni bylo vsechno.

0 0
      • fousek  

No jestly budes kupovat samotnou vidly tak to k ni s nejvetsi pravdepodobnosti dostanes, ovsem za mail do e-shopu nic nedas.

0 0
    • quidos  

jen pak drobná poznámka k štelování-netřeba sundávat celou matku, ale stačí vyšroubovat ten motocyklový ventilek, inbus tudy v pohodě projde (alespoň u letošního modelu)

0 0
      • fousek  

i kdyz je ten imbus 12mm?

0 0
        • quidos  

12mm??? inbus má tak 2–3mm, neměřil jsem ho. jo, jinak mám MX compa, nevím, jak to maj jiný typy, ale 12 se mi fakt nezdá

0 0
      • Sidney  

Souhlasím, že stačí vyšroubovat jen ventilek a imbus projde. Dej pozor, ať ti při štelování ten imbus nespadne do vidle. Je tenký a klouže v ruce. Pak bys ho pracně dostával ven :-)). Navíc se s ním docela špatně trefuje do té správné dírky na dně vidle…

0 0
        • fousek  

Na dne vidle? to je asi tak 70cm ne-li vic, jakej je prumer toho imbusu? V tom manualu pisou neco o Tee-key 12mm tak tomu nejak nerozumim

0 0
          • goofy  

tee-key 12 = imbus 12… Takze ted uz si jenom nechat udelat dlouhou 12 imbus, a mas to.

0 0
          • Sidney  

Aby nedošlo k mýlce…mluvím o MX comp 2006, zdvih 80. U tvé vidle to bude asi jinak

0 0
            • fousek  

No to bude tim, ted sem se kouk do manualu k MX comp a tam je primo napsanej imbus (hexagonal bar) a rikas ze je ten adjuster az na dne? neni to nekde nad hladinou voleje? Ja mam Drop-off

0 0
              • Sidney  

U mé MX COMPky je to až skoro na dně. Tak 3 cm od spodu vidle. Nedovedu si ale představit, že by u tvé Drop offky to šlo stejně. Myslím, že to bude nějaký jiný systém, ale fakt nevím. Večer zkusím kouknout do manuálu i na Drop off.

0 0
                • fousek  

Ona ta drop-off triple co mam ja neni v tom samym manualu jako je MX-comp. V tom je s tim samym systemem stelovani Dirt Jumper 3, teda aspon podle toho co tam pisou

0 0
                  • Sidney  

Teď jsem na to koukal. Je to z aktuálních manuálů. Na obrázku je nahoře výřez z manuálu pro Drop Off triple a dole je výřez pro MX Comp. Vypadá to podobně, akorát je v textu rozdíl s těma imbusama. Zkusil bych sehnat normální 12mm imbus, třeba je korunka navrchu a v pohodě dosáhneš. Při nejhorším ti v servisu poradí…

0 0
                    • fousek  

No uz sem tam strkal takovej jakoby plochej sroubovak 12mm a asi tak v 30 cm hluboko tam prochazel dost tesne, takze tam by moh bejt ten adjuster na 12 mm imbus, no jen doufam ze mi v ty vidli neco nechybi:-)

0 0
                      • TinkTink  

Priznam se, ze jsem to cely necetl, takze vseobecna informace – DJ ma strasne obrovskej imbus, kterym jde zabijet (12tka)…mam ho doma a je to jak krava…ten do MX Compa je miniaturni :) (dyztak je mam doma :D)

0 0
                        • fousek  

Jj, vcera sem si udelal 12mm imbus na dlouhy tyci a tim to de, akorat je to dost hluboko, cca v hloubce 40 cm a asi tak 1 cm pod hladinou oleje, takze je to stejny jako u toho DJ

0 0
                  • goofy  

Je to na 12 imbus. Vycetl jsem to u Dirt Jumperu 3 v polskem manualu. Zkus si na dlouhou tycku navarit kousek imbusu. Tim by to mnelo jit povolit. Nebo napis primo Bartonickovi, a mas to jiste…

0 0
    • kycis  

No koukal jsem na navod na MX 06 na netu a o 12mm imbusu ani slovo, nijak se to nelisi od 05, je to cca 30cm dlouhy imbus asi 3mm.

0 0
    • Lone1  

No, já upadnu.To jsou rady!Vyšroubuj ventilek,pidi dírkou tam strč imbus.To je,jako by si gynekolog zavázal oči a šel operovat.Proboha vždyť to víčko jde povolit klíčem na svíčky a posvítím si dovnitř,kam to strkám!Regulační šoupátko není ani na dně,ani ve vzduchu,ani ho nehledej u souseda,jestli tam náhodou neodešlo.Nachází se v hlavé pístu.A hlavně je tam levý závit!CHceš-li zvětšit zpětný útlum,otáčej doleva.Ve směru hod. ručiček.A opač­ně.Jinak opravdu existují vidlice,kde se dodává mosazný šestihran 12mm,dlouhý 40cm.Váží to snad 1kg.

0 0
      • fousek  

Ja sem si vyrobil elegantni skladaci kterej vazi tak max 200 g a videt na ten stelung neni protoze je pod hladinou voleje, teda aspon u mi vidlice

0 0
    • Lone1  

Oprava,už jsem zblblý.Zvětšit útlum,otáčet doleva,ale to je PROTI směru ručiček.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.