Nechcete se nekdo pridat zitra na cely den na silnici? Jelo by se na jih – Pribram, Jince atd. Delka, rychlost i profil podle nalady, pocasi a dorazivsich jedincu.
Sraz cca v 10:00 na cyklostezce pod Barandakem na pravem brehu.
Nechcete se nekdo pridat zitra na cely den na silnici? Jelo by se na jih – Pribram, Jince atd. Delka, rychlost i profil podle nalady, pocasi a dorazivsich jedincu.
Sraz cca v 10:00 na cyklostezce pod Barandakem na pravem brehu.
Anketa: Dorazite?
muzu az od 13:00.....:(
Muzem te nabrat nekde po ceste.
nj, ale kde?
Pod Baranďákem, kde jinde? To předtím budou mít na rozehřátí :-)
Tak pod Barandakem je momentalne misto cyklostezky voda.
Peknych 178km mi to dneska dalo. Ke konci bylo i nadherne pocasi. Snad to vydrzi do zitra.
muzu od 10:30, do 10:00 musim zahrivat zidlicku v praci
Ja si dovcu vezmu az bude nejaky lepsi pocasi. Na tu sprchu je mi to lito :-)
Snad nebude tak zle www.citygo.info/prague/weather
Myslím, že to úplně neklapne a vítr taky docela nic moc.
3mm za cely den je celkem v pohode. Ctvrtek by byl lepsi, ale to jedu taky.
Já doufám, že se to vyprší dopoledne/po ránu a že to do oběda alespoň trochu uschne a poté že vyrazím.
No pokud bude slušně a pojedem, tak sme domluvený na takovej druhej přibírající sraz ve 14:30 na Zbraslavskym náměstí tak pokud Ti to vyjde, můžeš bejt tam. Samozřejmě i kdokoliv další. A možná to bude i první sraz pro nás :-))…ale já doufám, že už se vypršelo dneska.
prší prší jen se leje pojedeme do pr… :-)
A myslis, ze bude lepsi pocasi?
Sraz posunujem na 10:30.
to mi moc nepomohlo:(
Tak se mnou počítej. V 10:30 sem pod Barnďákem.....doufám, že to počasí vyjde :-))
si pis.. kolem poledne nebude cca hodinu prset..
Tak sem si myslel, že večer už silničku vyndám z trenažeru, aby byla na ráno pěkně připravená. Ale vidim to tak, že rozhodnutí a případnou demontáž nechám až na ráno. Jestli bude jako teď, tak dám přednost domácím „Alpám“
No hodne stesti, snad nepotkate cestou nakou povoden
Jesti je mila a pekna, tak je mi jedno jak se jmenuje :-)
Ty máš nějakou zálibu ve sprchování!
Je klidně vyjedu za sucha s tím, že vím, že riskuju (a hodně), že zmoknu. Ale vyjíždět do deště v týhle kose? Ještě tak v létě. Takhle se skřípěním zubů usedám na trenažer a motám tam několik hodin nohama.
bude chcát až do pondělí :( ovšem stejně budu tradičně v práci
tak co, najde se šílenec, kterej dneska pojede? já jsem snad rád, že dneska tvrdnu v práci…
Jasně!! teda pokud se ještě nějak nerozprší, ale snad to má už spíš odcházet. Moh by ses taky přidat v těch 14:30 na Zbraslavskym náměstí:-)
to víš, že jo. já budu čekat jako vůl na Zbraslavi na náměstí po kotníky ve vodě a ty se budeš prohánět v Alpách po sluncem vyhřátým asfaltu…kuš :-)))
Kdepak, byli sme a myslim, že dneska si trošku zaváhal. Odpoledne bylo už fakt pěkně…uznávám, že brdský silnice ještě rozpálený teda nebyly, ale sluníčko se celkem snažilo. Aspoň náladu nám zvedlo určitě…a co nedokázalo sluníčko, spravil koláček v Mokropsích :-))
taky jsem si večer řikal, že jsem měl jet. ale když jsem v poledne, kdy jsem váhal, čet na netu, že se Zbraslav evakuuje, tak jsem si to rozmyslel:-/
O hodne jsi prisel ;-)
to já vždycky
Ja se odpoledne nakonec taky vydal ven a jel jsem smer Zbraslav. Stechovicka byla sucha, tak jsem ji obkrouzil a dalo to peknych 125km. Akorat byl docela vitr.
Chrte skaredy
Ja se odpoleden taky vydal a po 1 km sem zjistil ze mam soucasne zrezlej a zavolejovnej retez tak ze se nechet ohybat, takze sem zbytek odpoledne venoval udrzbe
tě zas budu muset potkat a protáhnout nějakejma kopcema, abys z tý štěchovický nezblbnul:-)
Furt je to lepsi nez spinning :-) I kdyz je fakt ze obcas si uz vymyslim ruzny hry, jako ze pocitam auta v protismeru, nebo pocet spadanejch kamenu kolem lomu apod. :-) V Brezanaku zas pocitam diry na silnici :)
Ticho! Všechny vás zabiju!