Ahoj,
zvazuju nakup toho nejvhodnejsiho brneni pro sjezd a do oka mi padlo tohle:
www.sixsixone.com/catalog.aspx?…
Zajima me jestli s nim nekdo nekdo zkusenosti, pripadne jesli ho dokazete srovnat s ostatnima vyrobkama od jinych firem.
Dik
Ahoj,
zvazuju nakup toho nejvhodnejsiho brneni pro sjezd a do oka mi padlo tohle:
www.sixsixone.com/catalog.aspx?…
Zajima me jestli s nim nekdo nekdo zkusenosti, pripadne jesli ho dokazete srovnat s ostatnima vyrobkama od jinych firem.
Dik
Doporučuji: gadgets.zive.cz/?q=node/940
..zkušenost dobrá :-)
Jsme se ale nasmali.
Hele a nechtel bys Dainesu? Jednu prodavam.. :-)
Ja bych chtel. viz mail: exile@centrum.cz
Ted to neni aktualni, budu ji potrebovat v srpnu a chci v tom mit tou dobou jasno, abych netravil dovolenou po nakupech, nebo jezdenim bez chranicu. Tak jako tak za nabidku dekuju.
Ja za ni dekuju taky. Uz to mam doma. :-)
:-)
Hele RUMe, ty fakt chces do toho DH slapat co?:)) To ja brneni asi na 80% kupovat nebudu.Pujdu do kokosky a do nejakejch chranicu kolen a holeni.
Kokoska je dobra vec, ale… www.dolekop.com/photos.php3?…
Fuuuuuuj:)))) to asi muselo bolet:)))) Ja na tom nehodlam tak řádit!!!Fakt mam dost tezkej respekt,nebo spis strach?:)))))) Mam se rad a dost padu jsem si uz odbyl na inlinech,takze dneska jezdim spis tak abych se co nejmin roznejtoval:))
Tohle si rikalo uz tolik lidi…
hehe:))) to asi jo:)
Ac nejsem druid, musim se priznat, ze cas od casu nejaky ten strom spontalne obejmu.
Mimochodem bez intergralky te na hoby zavody nepusti.
Druid nebo Zeman:))))))
Ja vim,ja taky na zavody nechcu a ani nepomyslim jezdit DH,spis takovy hodne lehky FR,proste takovy blbnuti… A hlavne se na tom musim naucit jezdit:))) Ale dobry,uz zacinam davat malej bunnyhop bez SPDecek:))))) to je hrozny jak si na SPD clovek zvykne. Zezacatku na platformach jsem vyskocil,ale kolo pode mnou ne:)))))))Tak ted se alespon uz odlepim od zeme:)))))))
No ja si idem zajtra asi kupit tu istu.
Doufam ze poreferujes jak sedi a jak se v tom da hejbat.
Dik
Diky,
Dainesa sedi vyborne a hejba se v tom dobre. Snad jedinou vyhradu mam k tomu
ze to Andy nevypral a vcera sem s tim stravil 30 minut :-)
Ti nesly otevrit dvirka od pracky?
Se mi to nechtelo cpat do pracky :-)
No nevyjadril som sa presne…idem ju iba omrknut, ale ak mi bude sediet tak ju zoberem :) jasan ze ak mi bude zla tak ju nebudem brat
No, teraz mozem napisat co a ako. Skusal som tu Pressure Suit a fakt na mne nesedela, mozno to je tym ze som taky chudy. Hlavne ramena mi padali, aj ked zapestia a cele ruky sedeli akurat (no co, treba viac plavat). Skusil som Pro pressure suit a je to uplne ina opica, proste parada, skoro ako dainese. Jednoznacne zober tu, aj ked je trochu drahsia
Inu, ta trosku drazsia to je asi 300e?