• H1J4CK3R

Zdar, chtěl bych si koupit nějakou lehčí bundu na kolo. Měla by být na jaro, ale rád bych ji používal i když bude v létě třeba chladnějc nebo foukat. Takže ne nic těžkého, potřebuju něco lehčího (ale zase nechci jen takovej hadr :-)). Kdyžtak pište rovnou odkazy, kde se dá koupit. Dík

0 0
    • Matts.  

Mám ju na sebe (klikni na Matts), vynikajúca ľahučká bunda, odolná proti vetru, dobre dýcha, proti daždu to ale nie je. Stočíš ju do vrecka. Kúpené v predajni Merida.

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Oblečení)
    • JMT  

dneska sem si poridil sensor parachute, je to novej modela v zadnym katalogu sem ji zatim nevidel (ani na netu) je k videni v cykloservisu u tyrse

0 0
    • Paja  

Axon wind 1, lehka, skladna, prodysna, dobre padnouci, nemuzu si stezovat (jediny co by se jeste dalo vylepsit- pruramky v podpazi z nejake sitoviny – jeste lepsi odvod tepla, ale vozim ji i v zime s vic vrstvama a to by tam mozna moc foukalo:o) www.axonsport.cz/…hastrana.htm

0 0
    • H1J4CK3R  

V krámě jsem narazil na jednu pěknou bundu od firmy Berkner(FUNCTIONAL 3X). O téhle značce jsem ještě neslyšel, máte s ní nějaké zkušenosti? berkner.inshop­.cz/inshop/

0 0
    • jarda  

www.pearlizumi.cz/…ptik-jacket/

Teď jsem si ji zvážil a má ve velikosti M 95gramů. Jinak mám tu stříbrnou variantu, což je ve finále téměř průhledná takže je krásně vidět i oblečení, popř. číslo na dresu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.