Craft DOUBLE ACTION - zkušenosti

18 nepřečtených
  • dvsole

Jaké máte zkušenosti s touto bundou, čím ji impregnujte a vydrží nějaký i nějaký ten deštík, včera jsem si ji koupil, tak sháním nějaké info od uživatelů, nejen obsluhy v krámu. díky

0 0
    • Polka  

Ja jsem s ni spokojenej – je lehka, skvele dejcha a v mirnym destiku taky podrzi ;-)

0 0
        Výběr z produktů
        Přejít do shopu (Oblečení)
      • dvsole  

A absolvoval si v ni treba i vetsi destik? Nebo jak se chova v desti, kolik toho vydrzi?

0 0
        • Fenous  

Tak jsem v ni vcera konecne poradne zmoknul – za 5 minut jsem byl promocenej na kost, je teda fakt, ze prselo opravdu vydatne. Proste – je to vetrovka, zadna plastenka.

0 0
      • mikin  

Muzu jen potvrdit idealni bunda na kolo, lehka, celkem skladna a mirny dest cca 30min taky v pohode

0 0
        • dvsole  

a staráte se nějak speciálně o tu bundu?

0 0
          • MARIN  

Pouzivan ji na kolo, bezky,lyze a behani a na dovolene i jako civilni bundu pri promenem pocasi :) Po treninku ji jen vymacham ve studeny nebo vlazny vode a tak 4× do roka ji dam doprat koupele v impregnaci.

0 0
            • Lister  

Můžu se zeptat na tu impregnaci, jsem to pochopil tak že to máš impregnační roztok kam to pak namáčíš??? Jsem něco takového několikrát scháněl, ale vždycky mi řekli, že o tom neslyšeli, ani přesvědčování, že to musí existovat nepomohlo. Mohl bys mi prosím napsat přesně co to máš a kde si to sehnal, byl bych ti vděčný. Zatím mám jen spej, ten je dobrý na boty, ale jak cheš impregnovat něco většího tak je to na nic – ono to jde, ale moc to žere a výsledek není 100%.

0 0
    • kajulka2  

Odolnost větru dobrá, větrá perfektně, zatim sem v ní nezmok. Do tohohle počasí na kolo ideální

0 0
    • Frankie  

Psal jsem to tu az asi trikrat a napisu to zas, je to super bunda na kolo, jinak souhlasim, ze to neni plastenka, ale jinak urcite jedna z mych nejlepsich koupi!

Dneska jsem na prani koupil Nikwax Tech Wash, tekuty mydlo. Ale je toho jen 300ml za cca 200,–Kc a na jednu pracku mas dat 100ml… Trosku drahe mililitry :(

FV

0 0
    •  

Jen počkej, Zající!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.