• james11

Zdravím bikery, jak se vám jeví tento cyklokomputer? Není poruchový? Doporučítemi ho nebo raděj koupit něco jiného?

0 0
    • Pebe  

Rozhodně doporučuju, žádný rušení nebo nesmyslné hodnoty, jde na řidítka nebo představec, díky dokupitelnému držáku a vysílači mám jedno počítadlo na dvě kola.

0 0
      • james11  

Díkes, nejspíš pujdo do něj.

0 0
      • wert_1  

Zastávám Tvůj názor, jsem na tom úplně stejně a tento cc používám k naprosté spokojenosti na dvou kolech..

0 0
    • VencaV1  

Me nechtel moc fungovat, kdyz mrzlo a taky kdyz byl pridelanej na predstavci.

0 0
    • gobike  

Bych radeji vybral VDO C2 DS, ma lepsi display, 12 funkci, stoji priblizne stejne.

0 0
    • enjoy  

ja se rozhodnul prave pro C2 DS,protoze ten cateye je v zime naprosto nefuncni.ma dokonce deklarovanou funkci pouze do nuly,niz ne.alespon se k tomu v navodu priznaj,kdyz uz nic.ale stejne,tim padem je ctvrt roku k nicemu.

0 0
      • Pebe  

Tak to mám naprosto opačnou zkušenost, vozil jsem ho celou zimu, –15°C na představci naprosto v pořádku. Dokonce ani displej nebyl extra pomalej.

0 0
      • james11  

No já toho moc v zimě nenajezdím :-)

0 0
      • james11  

Už jsem si ho objednal a navíc za zajímavou cenu :-)

0 0
        • MC78  

Co to je zajímavá cena? hoď link.. Dík

0 0
          • james11  

no tak zhruba o 130Kč levnější, ale v tom nákupu jsem bral ještě dres a hned si odečetl cenu za ty jejich body :-)

mrkni sem: www.e-cyklo.cz/…ktu-214.html

je možné že se dá najít ještě za nižší cenu, stačilo by truchu hledat, nebo využít osobního odběru na prodejně :-)

0 0
            • MC78  

Bagbike ho mají za 1270,– plus 80,– pošta.Ale nevydržel jsem a dnes koupil v krámě za 1490,–.Už namontováno zatím jsem ho netestoval v provozu, to podsvícení není nic moc, ale ani jsem nevěděl že tam je a zřejmš to ve tmě bude fungovat.

0 0
              • HastySnail  

A co TransMission? :)) predpokladam ze uz jsi ji parkrat prohnal terénem, tak napis dojmy :))

0 0
                • MC78  

Transmission je super, mám ho asi tři dny a jak jsem tak pochopil tak to Merida pěkně pohnojila a je problém je vubec sehnat, dodali jen testovací, lidí se namlsají a oni jim pak nemohou dodat další kusy. Mno mám nakonec to Mko velikost.Mám sice 179cm, ale tohle je příjemnější velikost než to L co jsem měl původně pujený na test. Jako pocity mám z toho super, ale je to vše zkaleno mým Apache Tomahawkem, kterýžto je HT a má XCP s 80mm. Tohle je uplně jinde a tak mi to příjde jako v ráji. Zatím jsem nelaboroval s nastavením zadního tlumiče ale dopady po menším skoku to je super, stejně tak když to valíš s kopečka jak to je vše vyhlazený až neskutečný.Brzdy se zajíždějí ale je to OK.Zatím bez jsem nášlapů, možná časem.

0 0
                  • HastySnail  

:)) to jsem rád i za tebe i za sebe, protože já si jedu pro "L"ko v pondělí ke Štěrbovi :)) Nemyslim si že by Merida něco pohnojila – aspoň jich nebude jezdit tolik a nebudu si připadat že mam tuctovku (i když mam) :)) nášlapy si tam přendám z Avalanche kterýho budu prodávat (je mi ho líto, nerad se ho zbavuju, ale je to finanční jistota) Doufám že se nebudu muset mlátit do hlavy až přesednu na meridu – tzn. doufám že bude merida gooooood.

0 0
                    • MC78  

No měl jsi tu Meridu nejdřív testnout.Nevím jakej jsi jezdec a co od ní čekáš a co s ní budeš provádět.Já jsem spokojen a musím hodně jezdit abych se s ní sžil a mohl jí využít naplno.(resp.se pořádně naučit jezdit)

0 0
                      • HastySnail  

když já neměl moc čas na rozmejšlení/tes­tování – naskytla se mi příležitost prodat bajk, tak jsem jí nechtěl promarnit a na něčem jezdit musim (závislost)… no snad mi padne… jezdim převážně terén, občas si dám nějakou větší dálku (nad 100km) ale většinou jen švihy kolem 60km… sportovní jízda, sem tam maratonek jen pro zábavu… jezdit celkem umim :)) aspon myslim teda… ale je fakt ze na fulla taky zvyklej nejsem. Rozdíl bude asi hlavne v tý vejšce posedu. Trochu mam strach že ta vidle půjde moc snadno do hlubokých zdvihů – v technickym terénu to neni zrovna přínosný. Jednou jsem kvuli tomu málem přelítnul přes řidítka, když se mi přední kolo zaseklo mezi šutrama, vidle šla dolu a zadní kolo nahoru. Nakonec z toho byl ukázkovej a bezchybnej front pivot 180. :))

0 0
                  • HastySnail  

btw: já měl do teď RS Judy TT :))

0 0
              • james11  

No vidíš, našel si ještě lepší cenu, stačí jen hledat :-) Mám na něm ujeto zatím asi 460km a spokojenost! Podsvícení nevyužiju.

0 0
              • enjoy  

bagbike 1206,– :-)

0 0
    • esorimmer  

Koupil jsem ted tenhle cyklopocitac v akci (pod 1100) a vypada, ze vsecko funguje jak ma – i pod nulou. Libi se mi na tom display, ze je jednoduchy a prehledny (na rozdil treba od VDO, ktery je nacpany pitomostmi, ktere me pri jizde vubec nezajimaji).

Akorat me rozciluje, jak vysilac pipne, kdyz kolem ty jeho aktivni zony (oznaceny tim X) prolitne magnet na dratu. Co to ma byt? Pro otestovani funkcnosti to beru – ale jak se to sakra vypina??? Pomoooc ;)

0 0
    • Blabas  

No, nadšenej zrovna nejsem. Dvě sady baterek za sezonu. Občas neměří při nízkých teplotách a když slábnou baterky, na což ale včas nepřijdeš. Jinak dobrý.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.