Ahoj,
1. neviete niekto reálnu šírku plášťov Schwalbe Nobby Nic Evolution 2.25 a Schwalbe Nobby Nic Evolution 2.4 2. Je to vhodná guma na crosscountry a enduro dopredu?(chcem širšie ako 2,1) Dík
Ahoj,
1. neviete niekto reálnu šírku plášťov Schwalbe Nobby Nic Evolution 2.25 a Schwalbe Nobby Nic Evolution 2.4 2. Je to vhodná guma na crosscountry a enduro dopredu?(chcem širšie ako 2,1) Dík
Otazka je ale jak se bude sjizdet, a kolik vydrzi bok. Ponevaz boky jsou stejne jako RR. Coz moc nevydrzi. A taky neni levnej.
2.4 je v reálu 2.2, ale je tak vysoká, že se ti nejspíš nevejde do rámu. Alespoň mě se nevešla.
Doporučil bych ti tu 2.25 – je sice pomalejší na asfaltu, ale je to Hi-Tech :))
Tak ten Nobbi Nic je tam. Ale veľa miesta neostalo. Neviem, či som pod vplyvom reklamy, ale mám dojem, že skutočne sa neodvaľuje o nič horšie, než ten Albert 2,1 čo som mal predtým. A drží perfektne. Parádna guma.
Neodvaluje sa horsie ? Fuha, tak to si ma nepotesil, cakal som , ze pojde rychlejsie.
Je to 2,4 A mám na ňom iba dnešných 30 km v daždi.
ešte jedna fotka
tak to vypadá hooodně dobře
Vyzera na slusny balon:) To je ta 2,4? Skus ju zvazit, dik.
2,4 Vážiť ju už nebudem, nechce sa mi ju dávať dole. Na krabici aj na Schwalbe stránkach píšu 635g.
Konečně jsem se dostal k tomu abych to změřil. NobbyNic(nová) 2,4 má šířku 56 mm, výšku od ráfku cca 55 mm při tlaku 35 psi, pro srovnání Albert 2,25(po roce ježdění) má šířku 53 mm.
Vďaka všetkým. Mám 130 mm zdvih (viď bike), takže by tam mala v pohode vojsť aj 2.4 Pôjdem ešte odmerať toho albertta 2.1 čo tam mám teraz a potom sa rozhodnem. Ešte raz vďaka.
Nevíte, kde se dá sehnat (a mají aktuálně skladem) Nobby Nick 2,25 kevlar obyč ne UST za normální cenu – okolo 700 Kč (klidně by mohl být i UST – cena musí zůstat)
Dostupnost Web, Praha, Případně Severní Morava (nejlépe Ostrava, F-M)
Beru i sundané z kola.
Prosím o reálný stav dostupnosti – spousta prodejců má na webu napsáno skladem, ale po zavolání se člověk dozví, že zrovna nejsou a budou za několik týdnů
Díky za pomoc
Tak nahoru + díky za pomoc
Nikdo nic? Díky za pomoc
za tej cenovej podmienky asi nikde, pockaj do jesene potom mozno :-) inak vsetky nemecke obchody, namatkovo bikes24, actionsports a kopa dalsich
za tu cenu nikde, a bude hůř Schwalbe bojuje proti prodeji OEM pneu takže pudou ceny nahoru.
tak veru, ked to tak zbezne pozeram asi budes mat aj pravdu hoci je to aj s postovnym pri vacsom odbere furt o dobru tretinu menej jak cez ofik. dovozcu. dufam ze to bude len take pele mele kvoli predajcom aby sa nepovedalo a nakoniec zvitazi ze predsaj je len dobre predat toho co najviac :-)
Tak jsem nakonec našel člověka, co je bude sundávat z kola a prodá je. V obchodech nic → bída